26. Marta 2020.

Ražnatović: Ako se u ABA ligi ne bude igralo ni u julu – postoje samo dvije opcije

Big Portal

Kao i u većem delu sveta, košarka je stala i na Jadranu, a prvi čovek Mega Bemaksa smatra da se ne bi trebalo žuriti sa odlukom.

Kako je istakao, svaki klub trenutno predlaže ono što mu najviše odgovara da dobije iz nemile situacije i to nije dobro.

Ne sviđa mi se to što svaki klub koji nešto predloži, shodno svojoj poziciji na tabeli, bazira predlog na onome što njemu najviše odgovara. Zadar predlaže da se sezona ne nastavi i da se, pored toga što je odigrano 21 od 22 kola, poništi kao da se nije igrala, čime bi ostao u ligi. Bilo je i drugih takvih slučajeva. Treba sačekati i doneti najpravilniju odluku“, izneo je Ražnatović u razgovoru za “Večernje novosti”.

On je dao komentar i na predlog predsednika Partizana Ostoje Mijailovića, koji smatra da bi sezona već sada trebalo da se proglasi završenom i titula dodeli crno-belima kao prvoplasiranom timu u trenutku prekida.

“Moguće je i da će doći do toga ako ne bude moglo da se igra ni u julu. Onda postoje samo dve opcije: niko nije šampion ili je šampion prvoplasirani tim, niko ne ispada ili ispada poslednji”, podvukao je Ražnatović.

U trenutku prekida, u regionalnom košarkaškom takmičenju preostalo je da se odigra još jedno kolo ligaškog dela, a potom i plej-of.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare