Razlog zbog kojeg Meghan nakon porođaja nosi zalizanu kosu poznat je mnogim mamama - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Razlog zbog kojeg Meghan nakon porođaja nosi zalizanu kosu poznat je mnogim mamama

PRIJE nego što je rodila sina, zaštitni znak Meghan Markle bila je neuredna nisko svezana punđica, no od kada je postala majka to se promijenilo. Frizura s kojom smo vojvotkinju imali najčešće priliku vidjeti na pauzama je uredna, zalizana punđa (i jednom konjski rep), a frizer slavnih smatra da je…

PRIJE nego što je rodila sina, zaštitni znak Meghan Markle bila je neuredna nisko svezana punđica, no od kada je postala majka to se promijenilo.

Frizura s kojom smo vojvotkinju imali najčešće priliku vidjeti na pauzama je uredna, zalizana punđa (i jednom konjski rep), a frizer slavnih smatra da je upravo trudnoća, odnosno jedna od posljedica trudnoće, glavni razlog za njezinu iznenadnu promjenu looka.

“Tokom trudnoće zaustavlja se normalni proces ispadanja kose, a posljedica toga je da nakon porođaja ženama ubrzano ispada kosa koju su trebale izgubiti u proteklih devet mjeseci. Vjerujem da upravo zato Meghan sada nosi zalizanu kosu kako bi spriječila njezino daljnje oštećenje”, objasnio je za Mail Online frizer slavnih James Johnson.

Ne vidite kakvog to ima smisla? Za postizanje njezine omiljene neuredne punđice potrebno je koristiti proizvode i alate za stilizovanje kose koji oštećuju vlasi, dok je zalizani look moguće postići uz sam malo gela ili kreme za kosu. Kako piše Cosmopolitan, to je najstariji trik u knjizi koji bi trebala znati svaka novopečena mama, a u prednosti su žene s ravnom kosom koje je mogu zalizati i bez ikakvog proizvoda za stilizovanje.

Index

Danas objavljeno

Nevjerovatno OTKRIĆE: Arheolozi u Pompeji pronašli veliku svečanu kočiju u izvanrednom stanju

Zeljka

Da li znate kako je PRAVILNO napisati: Sretan 8.mart ili Srećan Osmi mart?

Zeljka

Pet prijedloga kako da iskombinujete džins ovog proljeća

Zeljka

Ostavite komentar