Razlika u godinama im nikad nije smetala, a zbog njega je ODBILA slavnog američkog reditelja - BIGportal.ba
Ex Yu

Razlika u godinama im nikad nije smetala, a zbog njega je ODBILA slavnog američkog reditelja

Nataša Ninković je sa njim dobila dvoje dece.

Jedna od naših najlepših glumica Nataša Ninković pored uspešne karijere može se pohvaliti i skladnim i harmoničnim porodičnim životom koji ne voli da eksponira javnosti.

Ona se sa 25 godina udala za 10 godina starijeg Nenada Šarenca, a glumica je u nekoliko intervjusa priznala da joj je brak pomogao da sazri.

“Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti”, rekla je svojevremeno.

Nataša i Nenad su u braku već 25 godina, a razlika u godinama im nikada nije predstavljala prepreku. Par ima dva sina, blizance Mateju i Luku sa kojima žive u Beogradu.

Nataša je u jednom intervjuu otkrila i da je odbila američkog reditelja Olivera Stouna upravo zbog svog supruga.

“Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad… Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: ‘Naravno'”, ispričala je za “Blic”.

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar