Razlika između njih je 37 godina, ali hoće da imaju svoje dijete: "Želimo porodicu" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Razlika između njih je 37 godina, ali hoće da imaju svoje dijete: “Želimo porodicu”

Šeril Mekgregor (61) i njen suprug Kuran Mekkejn (24) izrazili su želju da bi voleli da imaju dete, uprkos velikoj razlici u godinama.

Kuran i Šeril, koja je majka sedmoro dece, prvi put su se upoznali 2012. godine dok su radili u lancu brze hrane “Dairy Queen”, a Kiran je tada imao samo 15 godina.

Nakon što je Šeril promenila posao, njih dvoje su izgubili kontakt, ali su ga opet uspostavili 2020. godine kada je Kuran sreo Šeril u marketu u kojem je radila.

Tada su se prvi put pojavile emocije između njih dvoje i tako su počeli da izlaze. Svoju ljubav krunisali su brakom prošle godine, a ove su spremni da prošire porodicu.

Šeril već ima sedmero dece i 17 unučadi, ali par je izrazio želju da bi hteli da imaju zajedničko dete.

“Venčali smo se u septembru 2021. i prošlo je nekoliko meseci otkako razmišljamo o osnivanju sopstvene porodice”, rekao je Kuran.

Ali zbog Šerilinih godina, odlučili su se za surogat majčinstvo.

“Više smo za surogat majčinstvo, međutim, videli smo dosta ljudi koji su upleteni u pravne komplikacije nakon rođenja deteta”, pojasnio je on.

“Tražimo lepu surogat majku koja je spremna da potpiše ugovor da neće imati kontakata s detetom nakon što se porodi”, nastavio je Kuran.

“Obe ćerke moje supruge imale su histerektomiju u poslednjih nekoliko godina, inače bi one bile najbolja opcija da budu što bliže biološkom detetu”.

Budući da je Šeril mnogo starija od muža, svesni su da će on morati sam da odgaja dete u budućnosti i on je, kako kaže, spreman na ovaj životni put.

“Ja verujem u njega. Ako ja nisam ovde, on to može. On će da bude sjajan otac i odgovorna odrasla osoba. Verujem da će dobro odraditi posao oca”, objasnila je Šeril.

Njih dvoje tvrde da je njihov seksualni život fantastičan i da imaju veliku hemiju – uprkos tome što je on mlađi od njene dece, a ona samo šest godina mlađa od njegove bake.

Danas objavljeno

Preminuo glumac Rej Liota

M.

Frizura kao kod Heder Loklir iz najboljih dana – kosa bujna kao osamdesetih

Zeljka

Kako da se na prirodne načine zaštitite od komaraca

Zeljka

Ostavite komentar