Razgalili nam dušu: Folklorci sa svih strana svijeta zajednički izveli “Ovo je Srbija” - BIGportal.ba
Ex Yu

Razgalili nam dušu: Folklorci sa svih strana svijeta zajednički izveli “Ovo je Srbija”

Veliko oduševljenje ljubitelja srpske pesme izazvao je spot sa pesmom “Ovo je Srbija”, koju su zajednički izveli članovi folklornih i pevačkih društava sa svih strana planete

Članovi KUD “Batajnica” iz Beograda i SKUD “Oplenac” iz Toronta organizovali su i izveli nesvakidašnji projekat u kojem su okupili folklorce i pevačke grupe sa svih meridijana i zajednički snimili pesmu Nikole Grbića Grbe “Ovo je Srbija.

Spot koji je tim povodom napravljen izazvao je veliko oduševljenje ljubitelja srpske pesme na svim stranama sveta i on se uveliko deli po društvenim mrežama.

U snimanju pesme i spota učešće su uzeli članovi društava iz 18 zemalja, a u zahtevnu produkciju uključilo se 41 pevačko društvo, dva orkestra i brojni pojedinci.

U spotu su izvođači – njih 195 – iz Srbije, Sad, Australije, Austrije, Engleske, Francuske, Grčke, Italije, Kanade, Kine, Mađarske, Nemačke, Republike Srpske, Rumunije, Slovenije, Švajcarske, Švedske i Crne Gore.

Muzički aranžman i režiju uradio je Miloš Mutapčić, u ulozi izvršnog producenta našao se Saša Bogunović. Grafički dizajn uradili su Bojan Adamović i Emilija Đuričić, dok su asistenti produkcije bili Nikolina Despot i Darko Batak.

Danas objavljeno

Ispovijest Barbare, bivše djevojke Miloša Bikovića

Vanja A

Slavica Ćukteraš o povredi: Mogla sam da ostanem bez oka!

Vanja A

Sofija i Luka čekaju drugo dijete

Vanja A

Ostavite komentar