3. Januara 2020.

“Rat” Mesine i Đorđevića

Big Portal

Mesina, koji je bivši trener ekipe iz Bolonje, osetio je potrebu da za lokalne medije, konkretno Republiku iz Bolonje objasni svoje viđenje nesporazuma sa Aleksandrom Đorđevićem.

Srpski stručnjak je posle meča odgovorio na opasku Mesine da je Virtus bio favorit, protumačivši to kao vid pritiska na njegovu ekipu.


“Je li to Mesina rekao da smo favoriti? Znam da se ne slažu sa tim, oni su favoriti da osvoje sve, čak i Evroligu. Oni su favoriti, za nas je ovo samo deo procesa odrastanja tima”, rekao je Đorđević.

U poslednjem izdanju “Pepublika Bolonja” u tekstu pod naslovom “Dragi Đorđeviću, dosta igara, vi ste vrlo jaki”, Mesina je želeo da objasni na šta je mislio kada je pričao o snazi Virtusa.

“Želim da se zahvalim navijačima Virtusa na poštovanju i ljubavi koje su mi iskazali u nedelju. Kada sam posle meča rekao, posle ubedljivih pobeda nad Fortitudom i Milanom, da su oni tim koji treba pobediti, želeo sam da istaknem zasluge doktora Zanetija, Luke Baraldija i trenera Đorđevića i tima i da ih počastim komplimentima”.

“Žao mi je što je Sale mislio da sam igrao staru igru stavljanja pritiska na njega i njegov tim i vraćajući na sto priču o starom budžetu. Bio sam u ulozi favorita 30 godina iako sam trenirao tim u Đardini Margeriti, odrastajući u Virtusu. Mnogo toga sam naučio dobrog, a Sale i njegov tim su veoma dobri, oni stavljaju sami sebe pod pritisak. U svakom slučaju, želim dobro Virtusu. I svima u klubu sve najbolje u Novoj godini”, poručio je Mesina.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare