6. Augusta 2021.

Rasta u Crnoj Gori sa novom djevojkom

Big Portal

Reper se u srijedu veče sa njom navodno pojavio i u jednoj budvanskoj diskoteci, gdje je nastupao.

Nako se navodi, Martina i Stefan su u noćni klub došli kombijem, u kom je bio cijeli njegov tim.

“Sa Rastom je bilo nekoliko momaka koji ga prate na svim nastupima, mlada reperka koja se predstavlja umjetničkim imenom Zovi me Kali, kao i Martina. Kada su ulazili u diskoteku, Martina je bila odmah iza Raste! U bekstejdžu su se sve vrijeme šalili i slikali, a ona je sve fotke objavljivala na društvenim mrežama”, kaže izvor koji se zatekao u tom klubu.

Rasta u Crnoj Gori sa novom djevojkom

“Posmatrala ga je iz prikrajka dok je đuskala uz njegove hitove, a on se često okretao ka njoj. Nisu razmjenjivali nježnosti u javnosti, pa niko ne može da tvrdi da su sigurno zajedno, ali je djelovalo da nečega ima među njima. Martina se ludo provela te noći, sve vrijeme je pila viski”, priča izvor za “Informer”.

Zanimljivo je da Rasta i Martina borave u istoj vili! Komšije kažu da su je vidjeli nekoliko puta, a i ona je sama objavljivala slike i snimke iz te kuće.

“Rasta i Martina spavaju u istoj kući, koju je on iznajmio dok je na turneji po Crnoj Gori. Ma ona ne krije da je veoma bliska sa njim, kačila je na Instagram fotke na kome se vidi kako mu sa drugaricom sprema klopu. Onda ga je snimala dok je sa drugovima bio na plaži, a objavljivala je i svoje fotke iz dvorišta vile. Baš su prisni, a vrijeme će pokazati da li tu ima ljubavi i hoće li opstati”, kaže izvor za medije, piše Blic.rs.

Blic.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare