15. Aprila 2021.

Rasta progovorio i o izgledu Ane Nikolić!

Big Portal

Kako je ispričao iz zatvora je doneo 20 novih pesama, ali i 20 kilograma. Rasta je iza rešetaka počeo da radi svoje autobiografske pesme koje će nositi naziv broja ćelije u kojoj je bio – “3211”, a sada je otkrio kako mu se sviđaju pesme bivše supruge, Ane Nikolić.

Strava! Generalno volim od ‘Labilne’ pa sve nadalje što ona radi u tom modernom prizvuku i Ana to dobro može da iznese“, rekao je Rasta, pa je prokomentarisao Aninu kilažu budući da je smršala 50 kilograma.

rasta, ana nikolić

Mislim da jeste mršavija nego pre trudnoće. Za to je potrebno imati karakter i dosta rada na tome. Ja nisam nešto vispren s tim stvarima. Kod mene se to dešava prirodno, imam jo-jo efekat. Nekad smršam 10, a dobijem posle 15 kilograma. Iz pritvora sam doneo 20 novih pesama i 20 kilograma. Svaka joj čast, kao majci i zbog obaveza oko posla, stvarno je potrebno izdržati u tome“, ispričao je reper i otkrio da li bi snimio duet sa Anom:

rasta, stefan đurić, stefan djurić

Zašto da ne? Nisam nikad forsirao duete, već sam neko ko se u prvom planu bavi muzikom. Sagledavam muziku kao umetničko delo gde mogu ili ne mogu da vidim nekog izvođača. Bez obzira na to što sam kompozitor, odavno sam prestao da prodajem pesme i da se bavim tom pijačnom prodajom. Bavim se projektima i pravljenjem dobre muzike. Imajući iskusvo da uglavnom pogrešni ljudi imaju para, uvek nekako neka pesma dođe i do pogrešnih ljudi. Došao sam do momenta kada to više ne moram da radim, već da samo stvaram. Kad god nekog vidim, rado ga pozovem. Naravno, sa Anaom imam neku posebnu energiju i to zahteva da se desi neka posebna pesma“, rekao je Đurić.

Rasta je sa beogradskim Višim javnim tužilaštvom postigao sporazum o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje droge i osuđen je na godinu dana kućnog pritvora.

(MONDO/24sata)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare