Rasta o tome kako mu je Ana izgrebala auto: "To je dosta krimi momenat" - BIGportal.ba
Ex Yu

Rasta o tome kako mu je Ana izgrebala auto: “To je dosta krimi momenat”

Reper Stefan Đurić Rasta prisetio se jedne od svađa sa bivšom suprugom Anom Nikolić, kada mu je ona izgrebala auto.

Ana je, naime, tada u spavaćici izletela iz stana i ključem izgrebala Rastin skupoceni automobil, a potom je svom prijatelju poslala audio poruku u kojoj je opisala čitav događaj. Poruka je potom procurela u javnost i o tom skandalu priča se godinama unazad.

– Situacija je bila dosta smešna. Ja nikada neću zaboraviti, posto ja nisam bio tu uopšte, najsmešniji mi je momenat bio kad sam vratio kamere da vidim kako se to dešava. To je dosta krimi momenat. Ona je došla u spavaćici. Ja se nisam javljao, to je bilo dovoljno. Sela je na taksi, čak je i taksista čekao. Imala je saradnika u tom kriminalnom delu. Čak je i taksista čekao da se to desi. Gledao sam snimak, to nije trajalo ni jedan minut. Profi izvedeno, verovatno je imala iskustva pre toga. Neverovatna scena koja je meni u tom momentu bila smešna i nije bolna šteta koja je nadoknadiva – ispričao je sada Rasta za “Kurir”.

On se prisetio i dana kada su se on i Ana venčali.

– Mi smo bili u vezi koju smo dosta dobro krili, bez obzira na to što su sva svetla bila na nama i što se svaki naš korak pratio. Mi smo se samo jednog dana obukli, otišli do opštine i uradili smo to. To je bila moja vizija prave ljubavi – tu ne mora da bude mnogo ljudi, stolovi od zlata, nego da prosto bude suština. Neverovatan je momenat da kad smo kročili u opštinu, ušli smo potpuno inkognito, a izašli smo kao “vest godine”. To mi nije prijalo, ali sam se brzo navikao na to – rekao je reper.

Danas objavljeno

Savetujem ga da se ne vraća iz Njemačke

Vanja A

Viki Miljković postala biznismenka, proširila posao i na inostranstvo!

Vanja A

Evo šta kaže Lukasova bivša na pikanterije koje izneo u knjizi!

Vanja A

Ostavite komentar