15. Novembra 2022.

Rasta o ćerkici Tari: “Plaši me što liči na mene”

Big Portal

Rasta je ispričao i da se plaši vremena u kom će njegova naslednica odrastati kao i da bi voleo da joj podari brata ili sestru.

Ono na šta se on sad bazira jeste da se maksimalno posveti svojoj ćerki.

“Moja ćerka je moj život, muzika je moj život, tako da sve je to moj život i uspevam da hendlujem. Plaši me sličnost mene i Tare. Pogotovo zato što sada vidim da su stvari dosta brže u odnosu na ono kada smo mi bili mladi i na ulici. U jednu ruku me plaši, a u drugu znam da je to nešto što čoveka od korena sačini, spremi ga za život. Život nije lak i nije mesto gde će je neko maziti i paziti. Trenutno se trudim da ne vidim ni jedan aspekt tog života koji je čeka. Čuvam je, ne dozvoljavam da joj se nameću obaveze i da je bilo ko ucenjuje. Doćiće vreme kada će to da se desi. Treba da se igra dok može da se igra. Ja u svom detinjstvu nisam imao tu sreću, ona ima i mislim da to treba da iskoristi. Voleo bi da joj detinjstvo prođe u igranju, zabavi i eto, koliko može u spokoju”, rekao je Rasta za Kurir.

Reper kaže i da se trudi da ispuni ćerki sve želje.

“Trudim se da joj priuštim i obezbedim sve, ali pokušavam i da joj objasnim da u svakom trenutku bude srećna i zahvalna i da shvati koliko znači kada nešto može da ima. Sa druge strane, mi kao roditelji moramo, to je naša obaveza da detetu obezbedimo lep život”, kaže on.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare