Raspisan konkurs, ovo su uslovi: Prijave projekata iz kulture do 26. aprila - BIGportal.ba
Banja Luka

Raspisan konkurs, ovo su uslovi: Prijave projekata iz kulture do 26. aprila

Raspisan je javni konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti pozorišne umjetnosti, filmske umjetnosti, muzičke i muzičko-scenske umjetnosti, vizuelnih umjetnosti, književnosti, izdavaštva i umjetničke interpretacije kulturnog nasljeđa.

Za ovaj konkurs je predviđeno ukupno 142.000 KM, a iznos koji se može dodijeliti po jednom projektu je do 15.000 KM. Jedan subjekt koji konkuriše može prijaviti jedan projekat, koji je potrebno realizovati do kraja ove godine.

Prijave na javni konkurs sa potrebnom dokumentacijom potrebno je dostaviti do 26. aprila Odjeljenju za društvene djelatnosti, putem prijemne kancelarije Gradske uprave, broj 14, u zatvorenoj koverti, sa naznakom: Javni konkurs za sufinansiranje projekata kulturnog i umjetničkog stvaralaštva, broj: 07-6-155/22 ili putem pošte – preporučeno, na adresu: Grad Banjaluka, Gradska uprava, Odjeljenje za društvene djelatnosti, Trg srpskih vladara 1, Banjaluka.

Sve informacije u vezi sa javnim konkursom zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 051/244-444 lokal 758 ili direktno u kancelariji broj 26.

Srpskainfo

Danas objavljeno

Zbog izvođenja radova na elektromreži 26.05.2022.god. bez struje će biti ulice i naselja:

Vanja A

Izgrađena dvosmjerna ulica: Završeni radovi na proširenju spoja između Njegoševe i Ulice Davida Štrpca

M.

Grad preuzeo troškove poskupljenje: Prevoznici prodaju mjesečne karte po starim cijenama

M.

Ostavite komentar