Raskinuli glumac i manekenka: Dikaprio se ne zabavlja sa devojkama starijim od 25 godina - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Raskinuli glumac i manekenka: Dikaprio se ne zabavlja sa devojkama starijim od 25 godina

Izuzetak nije bila ni dojučerašnja devojka Kamila Morone.

Holivudski glumac nijednu devojku nije odveo pred oltar. Zadnje tri godine proveo je s argentinskom manekenkom i taman kad su svi pomislili da će da se skrasi, Leo je ponovno solo. Leonardo Dikaprio (46) poznat je kao jedan od najvećih holivudskih zavodnika, a zabavljao se sa najlepšim žena sveta. Njegov tip su uglavnom visoke, mršave, plave manekenke u dvadesetima i poneka brineta.

Leonardo je sa svakom devojkom raskinuo nakon što je napunila 25 godina, a nije bila izuzetak ni dojučerašnja devojka Kamila Morone, prenose brojni američki mediji.

Njegova prva veza poznata javnosti bila je s brazilskom manekenkom Žizel Bundšen. Par je bio sa prekidima od 1999. do 2005. godine. Pojavio se sa njom na dodeli Oskara 2005. godine i to je bilo njihovo prvo i zadnje službeno pojavljivanje u javnosti.

Bio je u vezi sa Bar Refaeli. Par je 2007. godine bio u službenom poseti kod tadašnjeg izraelskog premijera Šimona Peresa, a nakon brojnih raskida, odlučili su se za konačni prekid 2009. godine.

Nakon jedne propale veze s manekenom, Leo se 2011. godine odlučio za glumicu, Blejk Lajvi. Paparaci su snimali na njegovoj jahti u Kanu, a veza je trajala 5 meseci.

Toni Garn je nemačka manekenka sa kojom je glumac bio u vezi od maja 2013., pa do decembra 2014. godine.

Mediji su pisali da je bio i sa pevačicom Rijanom u vezi, ali to nikad nisu potvrdili.

Glumac je Kamilu Morone upoznao preko glumca Ala Paćina, u to vreme Kamilina mama, Lusila Sola je bila u vezi s Paćinom. Dikaprio i Moroneova su zajedno od 2017. godine, ali izvor blizak paru kaže kako su se zbog njegovog posla udaljili i vezu priveli kraju.

Danas objavljeno

Megan maltretira zaposlene u palati: “Ne mogu da prestanem da se tresem”

Zeljka

Kroz norveški krajolik jednom od najljepših železnica u svijetu

Zeljka

Preminula glumica Luiza Flečer

Zeljka

Ostavite komentar