Range Rover SVAutobiography Ultimate - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Range Rover SVAutobiography Ultimate

Land Rover Special Vehicle Operations je pripremio par novih Range Rover specijalnih edicija, a za koje je zaslužan njihov SV Bespoke tim za personalizaciju.

Range Rover SVAutobiography Ultimate predstavlja vrh Land Rover luksuzne SUV porodice, čime su SVAutobiography i SVAutobiography Dynamic modeli podignuti na još viši nivo.

Između ostalog, tu su ekskluzivna Orchard Green boja, Narvik Black krov, detalji u boji bakra (uključujući i natpise na haubi i vratima prljažnika), pa elementi u Graphite Atlas finišu, 22-inčni alu točkovi u Gloss Dark Grey boji sa Diamond Turned kontrastom, Vintage Tan ili Poltrona Frau kožni enterijer, detalji sa finišom ugljeničnih vlakana, SV oznake na naslonima za glavu, Ultimate edition pragovi, kao i “SV Bespoke Ultimate edition” pločica na centralnoj konzoli.

SVAutobiography Ultimate verzija sa produženim međuosovinskim rastojanjem nudi 1.2 metra mesta za noge putnika pozadi, kao i Executive Class Comfort-Plus zadnja sedišta sa grejanjem, hlađenjem i masažom.

U ponudi su V8 benzinski motor sa kompresorom i 565KS (samo u kombinaciji sa standardnim međuosovinskim rastojanjem), kao i P400e plug-in hybrid koji u elektro modu može da pređe oko 40 km.

Što se cena tiče, Range Rover SVAutobiography Ultimate sa 565KS u Velikoj Britaniji košta 183.706 funti, a SVAutobiography Dynamic od 147.441 funte.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Danas objavljeno

Baidu taksi bez vozača dobija zeleno svjetlo u dva kineska grada

V.R.

Lekler i Sajns o prvim iskustvima sa Ferarijem: Kao u fabrici čokolade

Vanja A

Tesla na papiru želi da se distancira od Kine, ali je realnost malo drugačija

Vanja A

Ostavite komentar