1. Aprila 2021.

Range Rover SVAutobiography Ultimate

Big Portal

Range Rover SVAutobiography Ultimate predstavlja vrh Land Rover luksuzne SUV porodice, čime su SVAutobiography i SVAutobiography Dynamic modeli podignuti na još viši nivo.

Između ostalog, tu su ekskluzivna Orchard Green boja, Narvik Black krov, detalji u boji bakra (uključujući i natpise na haubi i vratima prljažnika), pa elementi u Graphite Atlas finišu, 22-inčni alu točkovi u Gloss Dark Grey boji sa Diamond Turned kontrastom, Vintage Tan ili Poltrona Frau kožni enterijer, detalji sa finišom ugljeničnih vlakana, SV oznake na naslonima za glavu, Ultimate edition pragovi, kao i “SV Bespoke Ultimate edition” pločica na centralnoj konzoli.

SVAutobiography Ultimate verzija sa produženim međuosovinskim rastojanjem nudi 1.2 metra mesta za noge putnika pozadi, kao i Executive Class Comfort-Plus zadnja sedišta sa grejanjem, hlađenjem i masažom.

U ponudi su V8 benzinski motor sa kompresorom i 565KS (samo u kombinaciji sa standardnim međuosovinskim rastojanjem), kao i P400e plug-in hybrid koji u elektro modu može da pređe oko 40 km.

Što se cena tiče, Range Rover SVAutobiography Ultimate sa 565KS u Velikoj Britaniji košta 183.706 funti, a SVAutobiography Dynamic od 147.441 funte.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare