Ranč Majkla Džeksona prodan za 22 miliona dolara - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ranč Majkla Džeksona prodan za 22 miliona dolara

Ranč “Neverlend” (Nedođija) Majkla Džeksona konačno je prodat deset godina nakon smrti pop zvezde i to za 22 miliona dolara. Imanje je kupio milijarder i investitor Ron Burkl, bivši porodični prijatelj Džeksona, javlja Rojters.

Vol strit džornal, koji je pre nekoliko godina imanje preimenovao u “Sikamor veli ranč”, prodao je nekadašnji “Neverlend” za 18,08 miliona evra (22 miliona dolara), prema javnoj evidenciji. Prije pet godina za ranč je tražio sumu od 82,19 miliona evra (100 miliona dolara), a 2017. 55,07 miliona evra (67 miliona dolara).

Burklov portparol je rekao da njegov klijent investiciju vidi kao mogućnost za zemljišno bankarstvo. Milijarder se za posijed zainteresovao u trenutku kada nije bio na prodaju.

Ranč koji se prostire na 1.100 hektara Majkl Džekson je napustio nakon suđenja pod optužbom da je tamo zlostavljao dečaka.

“Neverlend”, koji je ime dobio prema priči o Petru Panu, bio je omiljeno Džeksonovo mesto. Ranč je sadržao zoološki vrt, željeznicu i tematske parkove koji su služili za zabavu djece koju je poznati pevač tamo dovodio. Jedno od njih optužilo je Džeksona za zlostavljanje, ali je sud je doneo oslobađajuću presudu za pevača.

Džekson je preminuo 2009. godine usljed predoziranja anestetikom u 50. godini.

Danas objavljeno

Krao 40 godina, a osuđen samo na jedan dan zatvora

Vanja A

Osamdesetdvogodišnjak obara rekorde u skoku s motkom

Vanja A

Opet je pozirala u uskoj odeći – Džoj Korigan ponosno pokazuje svoju figuru

Zeljka

Ostavite komentar