26. Marta 2020.

Rambo Amadeus u samoizolaciji

Big Portal

MULTIMEDIJALNI umetnik Antonije Pušić (56), javnosti znan kao kilo car Rambo Amadeus, nalazi se u kućnoj samoizolaciji u Beogradu, a ta mera mu je određena retroaktivno. Naime, on je, kako je objavio na društvenim mrežama, 23. marta dobio obaveštenje od policije da mora do 29. marta da bude u samoizolaciji, jer je 15. marta došao iz Crne Gore.

– Mera je, srećom, retroaktivna, pa ću već od nedelje, čim prođe ovaj talas hladnoće, moći da izvedem psa u šetnju, još samo da ga nabavim – u svom stilu je napisao Rambo na “Fejsbuku”. – S obzirom na to da neće biti svirki u dogledno vreme, sređujem fajlove, kačim na “Jutjub”, prijavljujem SOKOJ-u, sve u cilju eventualnih povećanja prihoda od autorskih prava. Evo, naravno, i pesme na tu temu, sa dna kace, za koju sam uradio tekst, a ostalo je istorija.

Uz ovu objavu Amadeus je podelio “Pesmu što se lako pamti”, u izvođenju “Bend ejda za autorska prava”, a koju izvode, između ostalih, Marinko Rokvić, Beki Bekić, Goca Lazarević, Aco Pejović, Jami, Šeki Turković…

Foto ATA Images

Izvor: Novosti

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare