Rambo Amadeus ipak ima koronu: "Bez panike, pozitivan sam" - BIGportal.ba
Ex Yu

Rambo Amadeus ipak ima koronu: “Bez panike, pozitivan sam”

U medijima se pojavila informacija da je pevač Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, pozitivan na koronavirus, i da je u bolnici, da bi njegov sin to ubrzo demantovao.

Nakon što Pušić nije odgovorio sinoć na naše pozive, sada se muzičar oglasio na svom Fejsbuk profilu, i potvrdio da je pozitivan na koronavirus, i apelovao na ljude da poštuju mere kako bi se zaštitili od virusa.

“Dragi fanovi, samo bez suvišnog uzbuđenja i panike, istina je da je i Car pozitivan na koronavirus. Kilotcar je čeličnog zdravlja, i ovog puta poručuje – korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude visočiji. S tim u vezi vam obećavam da će koncert, sa ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili. Muzika nije ni za mene ni za moje kolege z*******nje, nego neophodan segment života. Zato, najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku, i prijavite se za vakcinaciju”, poručio je Pušić.

Danas objavljeno

Buduća SVEKRVA MARIJE KILIBARDE JE GLUMICA koju svi znate

Vanja A

Željko Vasić otkrio sve o postkovid sindromu, prošao kroz pakao

Vanja A

Sinovi Tozovca se svađaju oko nasljedstva?

Zeljka

Ostavite komentar