Rambo Amadeus: Imam tremu, odvikao sam se od koncerata - BIGportal.ba
Ex Yu

Rambo Amadeus: Imam tremu, odvikao sam se od koncerata

Pevač Rambo Amdesu je u emisiji “Među nama” Nove S najavio svoj prvi onlajn koncert i priznao da, bez obzira na karijeru dugu više od tri decenije, ipak ima tremu zbog predstojećeg koncerta.

Muzičar je otkrio kako teku pripreme za prvi onlajn spektakl, koji će biti urađen po svetskim standardima, piše Nova.rs.

„To je moj prvi onaljn koncert. Spremamo taj koncertni prostor, sve to sada treba adaptirati zvučno, ima nekog posla koji nikada nisam radio. Raznih izazova, ali prosto čovek treba da se adaptira na nove uslove“, rekao je Rambo.

Publika će u njegovim pesmama i prepoznatljivom glasu uživati skoro dva sata, a, kako kaže, veliki problem mu je da od 250 pesama odabere one koje će se naći na koncertom repertoaru.

Muzičar je na javnoj sceni prisutan već više od tri decenije, ali ipak priznaje da pred ovaj nastup ima tremu, samo onu pozitivnu.

„To je neka odgovornost, malo i neka preterana odgovornost. Iskreno, malo sam se ja odvikao od tih koncerata u ovih godinu i po dana, počeo sam sa neki raznim drugim autorskim stvarima“, rekao Rambo.

Danas objavljeno

Marko Stojković: ”Ponosan sam na svog tatu, ponosan sam na Srbiju!”

Zeljka

Prvi dečko Emine Jahović zbog kog je pobjegla od kuće je opasan frajer

Zeljka

Pjevačica iznervirana OBEĆALA da jednu stvar više nikad neće uraditi

Zeljka

Ostavite komentar