Rajevac o Piksijevim "orlovima": Škripi u odbrani - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Rajevac o Piksijevim “orlovima”: Škripi u odbrani

Srpski trener Milovan Rajevac veruje da “orlovi” imaju šta da pokažu na Mundijalu u Kataru.

Srbija će rivale u grupi dobiti na žrebu, koji je na programu od 18.00 časova u Dohi.

“Šta reći o Draganu Stojkoviću, legendi jugoslovenskog fudbala?! Piksi je majstor u svom poslu, i njemu i saradnicima i svim fudbalerima želim od srca da ponove makar moj uspeh sa Mondijala u Južnoj Africi, ako budu mogli i da se plasiraju u polufinale, bio bi to najveći uspeh za našu državu. Naša reprezentacija fascinirala me je na utakmici u Mađarskoj, deklasirali smo Katar, očekivano (4:0), ali su me oduševili razni segmenti u igri – konkretno kretanje, iako je rival bio slab, međutim, znamo mi da igramo i protiv jačih. Može uvek bolje i verujem da ćemo imati šta da kažemo u novembru i decembru u Kataru”, rekao je Rajevac za “Žurnal”.

Rajevac je u nekoliko crta analizirao reprezentaciju Srbije.

“Svestan je Piksi da mora mnogo da se radi, rezultati su vidljivi, ali su prolazni, tek prestoji ono pravo. Nisam recimo, zadovoljan našom odbranom, ali jake utakmice sve će reći. Videli smo da škripi ispred našeg gola, pa i na sredini terena, staro je, međutim, pravilo, da je napad najbolja odbrana. Moraćemo da povedemo više računa o svom golu u Kataru”, dodao je Rajevac.

Rajevac je poslednji angažman imao u Gani, sa kojom je pre 12 godina ispao posle penala od Urugvaja u četvrtfinalu Mundijala.

Danas objavljeno

Liga konferencija donela Romi milione

Zeljka

Opet zajedno? Kajri i Lebron, Durent i Vestbruk

Zeljka

Čeferin brani PSŽ: Neće nam Real govoriti šta da radimo

Zeljka

Ostavite komentar