“Rajaner” potvrdio: Od marta nova linija iz Banjaluke ka Frankfurtu - BIGportal.ba
Banja Luka

“Rajaner” potvrdio: Od marta nova linija iz Banjaluke ka Frankfurtu

Irska avio-kompanija “Rajaner” najavila je da će njeni avioni od marta naredne godine dva puta sedmično letjeti na novoj liniji od Banjaluke do Frankfurta, kao dio ljetnog rasporeda.

U okviru rasporeda nazvanog “Banjaluka 2020”, kompanija nudi pet linija, od kojih su trenutno u ponudi letovi ka Berlinu, Briselu, Memingem i Stokholmu.

Putnici iz Banjaluke mogu već sada da rezervišu karte za letove do oktobra 2020. godine po najnižim cijenama za letove kompanije “Rajaner”, čiji avioni imaju najmanje emisije ugljen-dioksida.

Kako bi obilježila početak rada nove linije, kompanija pruža mogućnost da se karte kupe već od 14,99 evra za letove do kraja januara, koje moraju biti rezervisane do subote, 2. novembra, i to samo na internet stranici “Rajanera”.

Zamjenik menadžera “Rajanera” za jugoistočnu Evropu i Balkan Denis Barabas izjavio je da kompanija ima to zadovoljstvo da pokrene novu liniju iz Banjaluke do frankfurtskog aerodroma Han, koja će od marta biti dostupna.

On je naglasio da bi svi koji žele da rezervišu karte trebalo to brzo da učine na internet stranici avio-kompanije, jer će one sigurno brzo biti rasprodate.

Agencije

Danas objavljeno

STANIVUKOVIĆ: Grijanje će biti momentalno poboljšano

M.

Uslovi i obaveze sklapanja plaše omladinu: Maloljetnički brakovi u Banjaluci vrlo rijetki

M.

Policiji niko nije prijavio otrov u parku za pse u Banjaluci

M.

Ostavite komentar