2. Augusta 2020.

Rajan Rejnolds pomogao Kanađanki da pronađe ukradenog plišanog medu

Big Portal

Marina majka Merilin Sorijano (53) umrla je 29. juna 2019. nakon teške borbe s rakom, a neposredno pre smrti, ćerki je poklonila plišanog medu sa snimljenom poslednjom porukom u kojoj joj kaže da se ponosi njom i da će je uvek voleti i čuvati.

Za vreme haotične prošlonedeljne selidbe, plišani meda je ukraden iz kombija, koji su Mara i njen verenik unajmili za potrebe selidbe. Ukradeno je još nekoliko za Maru dragocenih predmeta.

Pošto su CBC i CNN objavili priču o nestalom medi, ona se vrlo brzo proširila društvenim mrežama, privukavši i pažnju glumca Rajana Rejnoldsa, koji je ponudio nagradu u iznosu od 5.000 dolara onom ko pronađe i vrati Mari uspomenu na majku.

U akciju su se uključujući i Den Levi, kao i Zek Bref, a kanadski TV voditelj Džordž Strombopulos i kompanija ‘Kraft Peanut Butter’ ponudili su po još 5.000 dolara poštenom nalazaču, pa je tako nagrada dostigla cifru od 15 hiljada dolara.

Mara Sorijano je u sredu napisala na Tviteru da su joj “nepoznate dobre osobe vratile medu bez ijedne ogrebotine”, kao i da je “glasovna poruka neoštećena”.

https://twitter.com/drawmaradraw/status/1288360874462162950

Dvojica muškaraca koja su pronašla plišanog medu kazali su da su ga pronašli odbačenog u obližnjem parku.

“Hvala svima koji su tražili. Hvala osobi koja ga je uzela što ga nije oštetila. Vankuver je sjajan”, napisao je Rejnolds na Tviteru.

https://twitter.com/VancityReynolds/status/1288427928800329728

Mara Sorijano je rekla da je razgovarala s Rejnoldsom, Strombopulosom i predstavnikom kompanije ‘Kraft Peanut Butter’, kako bi pošteni nalazači dobili punu novčanu nagradu.

Izvor. N1

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare