Rajan Rejnolds pokazao možda i najgore izdanje svoje supruge Blejk Lajvli - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Rajan Rejnolds pokazao možda i najgore izdanje svoje supruge Blejk Lajvli

Jedan od najskladnijih parova Holivuda, Blejk Lajvli (32) i Rajan Rejnolds (42), sa nestrpljenjem očekuju dan kada će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana. Poznati kao veoma duhoviti i zabavni, Blejk i Rajan veoma često na društvenim mrežama zbijaju šale i zabavljaju svoje pratioce. Sada je kanadski glumac rešio da iznenadi svoju…

Jedan od najskladnijih parova Holivuda, Blejk Lajvli (32) i Rajan Rejnolds (42), sa nestrpljenjem očekuju dan kada će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana. Poznati kao veoma duhoviti i zabavni, Blejk i Rajan veoma često na društvenim mrežama zbijaju šale i zabavljaju svoje pratioce.

Sada je kanadski glumac rešio da iznenadi svoju suprugu povodom njenog rođendana, a šala je ispala toliko smešna, da se mnogi pitaju da li će mu se Blejk osvetiti.

Naime, Rajan je izabarao deset fotografija na kojima su on i njegova voljena supruga, ali Blejk ni na jednoj nije ispala kako valja. Ili spava, ili se loše nasmejala, ili gleda nege u stranu.

– Srećan rođendan – kratko je napisao duhoviti glumac pored seta od deset fotografija.

Pogledajte:

Verujemo da je glumica oduševljena ovih “poklonom”, a da li će spemiti osvetu videćemo.

Jedno je sigurno – pratioci su se ludo zabavi i nasmejali, a mnogi su se složili da “ne postoje loše fotografije Blejk Lajvli.

Danas objavljeno

Preminula glumica Natali Delon

D

Otkriveno vrijedan arheološki nalaz u grobnici u Engleskoj

D

Ove tri stvari su najvažnije muškarcima u krevetu

D

Ostavite komentar