Rajan Gosling u ulozi Kena: "Bio je u blatu odmah do zgnječenog limuna" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Rajan Gosling u ulozi Kena: “Bio je u blatu odmah do zgnječenog limuna”

Rajan Gosling glumi Kena u filmu “Barbi” koje će se u bioskopima pojaviti naredne godine, a nedavno je u emisiji “Veče sa Džimijem Falonom” izjavio da je u pitanju “najbolji scenario koji je ikad pročitao”, ali da ga nije to nateralo da prihvati ulogu već nešto sasvim drugo.

Mnoge je iznenadila vest da će Rajan Gosling glumiti Kena, a kako su se on i Margo Robi snašli u ulogama Kena i Barbi moći ćemo da pričamo tek naredne godine kada se film pojavi u bioskopima.

Glumac je nedavno u emisji “Veče sa Džimijem Falonom” pričao o novoj ulozi, kao i okolnostima koje su se dogodile kada mu je ponuđena uloga Kena.

Čini se da je svemir Goslingu poslao sasvim direktnu poruku, jer je glumac doslovno trenutak nakon što je dobio ponudu za ulogu u Barbi filmu ugledao ni manje ni više nego igračku svoje ćerke, lutku Kena kako leži u blatu.

“Najbolji scenario koji sam pročitao. Izađem u dvorište i znate li gde sam pronašao Kena? Licem dole u blatu odmah do zgnječenog limuna“, rekao je glumac dodavši kako je fotku prljavog Kena odmah poslao rediteljki filma Greti Gervig uz poruku: “Biću tvoj Ken, jer ova priča mora biti ispričana“.

Danas objavljeno

“Ovo je prvi pokušaj čovjeka da pomjeri nebesko tijelo”

Zeljka

Sendvič sa slaninom dnevno – recept za starost stogodišnjakinje

Zeljka

Potvrdili romansu? Leonardo Dikaprio i Điđi Hadid bili u istom hotelu

Zeljka

Ostavite komentar