Rafinerija ulja Modriča aktivno pomaže kvalitetan razvoj mladih u oblasti obrazovanja - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Rafinerija ulja Modriča aktivno pomaže kvalitetan razvoj mladih u oblasti obrazovanja

Rafinerija ulja Modriča aktivno pomaže kvalitetan razvoj mladih u oblasti obrazovanja

Predstavnici „Rafinerije ulja Modriča“ a.d. Modriča uručili su Srednjoškolskom centru „Jovan Cvijić“ donaciju u vidu elektro-energetske opreme za opremanje kabineta elektrotehnike, a u cilju poboljšanja kvaliteta izvođenja nastave i stečenog upotrebnog znanja za učenike. Radi se o opremi za zaštitu, komandovanje, signalizaciju i mjerenje što je za srednjoškolce koji su se odlučili za elektro-energetska zanimanja bitno naročito kroz učeničku praktičnu nastavu.

„Donacija će značajno poboljšati kvalitet praktične nastave kao i laboratorijskih vježbi iz stručnih predmeta: električna mjerenja, elektronike, mjerne regulacione tehnike i drugih stručnih predmeta“ rekla je prilikom primopredaje opreme Jadranka Mitrović profesorica elektrotehnike u SŠC „Jovan Cvijić“. Direktorica škole Novka Marković zahvalila se Rafineriji ulja Modriča na donaciji i istakla da je donacija veoma značajna za nastavnike, ali i učenike koji će iz škole ponijeti upotrebno znanje.

Donacija elektroenergetske opreme predstavlja nastavak prakse društveno odgovornog poslovanja NESTRO Grupacije i podršku razvoju obrazovanja.

Podsjećamo, „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča donirala je uoči početka školske godine 26 računarskih kompleta za dvije osnovne škole u Modriči,  „Sveti Sava“ „Sutjeska“ i na taj način opremila informatičke kabinete škola. 

     

                  

Danas objavljeno

Konzumovi Zdravoljupci 2 nadmašili sva očekivanja, potražnja za plišancima iz dana u dan sve veća

D

Potrebna stomatološka radnica

D

Prodaja regresiranog sjemena

D

Ostavite komentar