Rafa, srećan rođendan! - BIGportal.ba
Sport Tenis

Rafa, srećan rođendan!

Iz godine u godinu Rafael Nadal u Parizu proslavlja svoje rođendane. Španac dan pošto se plasirao u novo četvrtfinale Rolan Garosa slavi svoj 33. rođendan u dobroj formi i nadi da može da osvoji i 12. pehar u Bulonjskoj šumi. Nadal je igrač sa najviše uspeha u istoriji tenisa na…

Iz godine u godinu Rafael Nadal u Parizu proslavlja svoje rođendane.

Španac dan pošto se plasirao u novo četvrtfinale Rolan Garosa slavi svoj 33. rođendan u dobroj formi i nadi da može da osvoji i 12. pehar u Bulonjskoj šumi.

Nadal je igrač sa najviše uspeha u istoriji tenisa na ovom turniru, a na pitanje šta e to promenilo u proslavama rođendana u Parizu tokom godina, rekao je da nije bilo ništa posebno.

Nije se mnogo toga menjalo. Te proslave recimo nisu dobre kada nisam ovde, jer to onda znači ili da sam se povredio ili da sam izgubio meč u prvoj nedelji turnira. Ali kada je reč o zabavama, one su uvek bolje kada sam tamo nego kad sam ovde, što je normalno“, kaže španski teniser.

Nadal kada je na turniru svu koncentraciju usmerava na tenis i mečeve koji su pred njim, tako da mu duvanje rođendanskih svećica nikada nije prioritet. Uostalom, da nije tako, teško da bi bio tako uspešan, naročito na ovom turniru.

Šta mogu da uradim? Malo ću proslaviti sa ljudima sa turnira, sa ljudima iz organizacije koji su uvek tako posebni i sa kojima sam oduvek imao zaista sjajan odnos, I potom ću verovatno na večeru, malu večeru. Igram sledećeg dana, tako da neće to biti ništa posebno. A i nisam srećan jer sam godinu dana stariji“, nasmejao se šampion Rolan Garosa.

Rafi je inače pobeda nad Argentincem Londerom u osmini finala bila jubilarna, 90. na turniru u Parizu.

Danas objavljeno

Remi u Milanu: Zvezda nadigrala Milan ali ispala iz Lige Evrope

Zeljka

Saša Obradović tužio Zvezdu

Zeljka

“ATP je slomljen sistem, tenis je zatrovan”

Zeljka

Ostavite komentar