Radovi na cjevovodu u više ulica – restrikcije u nekoliko naselja - BIGportal.ba
Banja Luka

Radovi na cjevovodu u više ulica – restrikcije u nekoliko naselja

Radovi na cjevovodu danas su planirani u ulicama Karađorđeva (Lauš), Dr Božidara Adžije (Lauš), Srpskih rudara (Lauš) i Đure Damjanovića (Saračica), saopšteno je iz “Vodovoda”.
Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

U mjesnim zajednicama Kola – Konotar i Krupa na Vrbasu danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od osam do 15 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Zbog visokih temperatura koje su prouzrokovale enormno povećanje potrošnje vode danas se uvode redukcije u isporuci vode na lokalnom vodovodu Crno vrelo u mjesnim zajednicama Borkovići i Donja Bistrica u periodu od osam do 20 časova kako bi vodu dobile više zone navedenih mjesnih zajednica, i to zaseoci Regode, Kremenovići i Banjci. Takođe, restrikcije se uvode na lokalnom vodovodu Banjica u mjesnoj zajednici Kola – krakovi Šućuri i Mandići u periodu od devet časova do devet časova narednog jutra kako bi vodu dobile mjesna zajednica Donja Kola i dio mjesne zajednice Rekavice, kao i na lokalnom vodovodu Gašića vrelo u mjesnim zajednicama Krmine, Agino selo i Rekavice 2 u periodu od 21 čas do 13 časova narednog dana kako bi vodu dobile mjesne zajednice Ljubačevo, Javorani i Memići.

Danas objavljeno

Sjajno drugo festivalsko veče jubilarnog FRESH WAVE FESTIVALA!

Zeljka

Banjaluka i Vrbas – svjetski kajakaški centar

M.

Zadnji vikend u avgustu donosi “Kočićev zbor”: Šator “Kod Jablana”, radionica zmijanjskog veza i neizostavna bodljavina bakova

M.

Ostavite komentar