Radojičić: Centar za predškolsko vaspitanje neće raditi od ponedjeljka - BIGportal.ba
Banja Luka Republika Srpska / BiH Vijesti

Radojičić: Centar za predškolsko vaspitanje neće raditi od ponedjeljka

Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, rekao je nakon sjednice Štaba za vanredne situacije grada na kojoj je razmatrana aktuelna epidemiološka situacija da se veći broj lica nalazi na testiranju i da je realno očekivati da raste broj oboljelih od virusa korone.

Radojičić je rekao da od ponedjeljka Centar za predškolsko vaspitanje neće raditi. Kako je naveo, biće organizovano čuvanje za nešto više od sto mališana.

Jelena Kurtinović, direktorica Centra za predškolsko vaspitanje, navela je da je jedan od objekata vrtić “Marija Mažar”, a druga tri objekta biće uskoro poznata.

Više informacija o mjestu gdje će biti organizovano čuvanje djece biće dostupno na sajtu Centra za predškolsko vaspitanje.

“Nismo prihvatili primjedbe tržnih centara. Ostaje radno vrijeme do 18 časova”, rekao je Radojičić dodajući da vikendom tržni centri neće moći raditi.

Rekao je da će u javnom prevozu doće do redukcije broja linija da će se utvrditi novi red vožnje.

Govoreći o novim mjerama u cilju suzbijanja i sprečavanja širenja virusa korona Radojičić je naglasio dobru saradnju sa republičkim vlastima.

“U najvećoj mjeri odredbe se poštuju. Јuče nismo nikoga kažnjavali, jer nije cilj kazna, već da stanovništvo zaštititimo od novog virusa” rekao je Radojičić.

nn

Danas objavljeno

Vučić: Odgovaraću svima na sednici Skupštine, iako neki dolaze zbog samopromocije

M.

Ledena oluja izazvala kolaps – otkazani letovi i teški udesi

M.

Stejt department saopštio da je stav oko ZSO jasan

M.

Ostavite komentar