Radnja ovih filmova bila bi drugačija da nije bilo zahteva glavnih glumaca - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Radnja ovih filmova bila bi drugačija da nije bilo zahteva glavnih glumaca

Velike zvijezde često imaju i velike zahtjeve, a oni se ne tiču samo njihovih honorara ili udobnosti. Ponekad zahtjevaju i promjenu scenarija. Edvard Norton je na primer jedan od glumaca s kojim je rediteljima najteže da rade. Kad je glumio u filmu “Američka istorija X”, unio je toliko promjena da je reditelj tražio da ga ne potpišu na odjavnoj špici filma.

Norton svakako nije jedini koji je tražio promene u radnji filma, a Brajt sajd (Bright side) je izdvojio nekoliko filmova koji bi bili prilično drugačiji da zvezde nisu bile zvezde i imale svoje “bubice”.

Anđelina Džoli, “Tražen”

Anđelina je htela da se osigura da nikako ne učestvuje u eventualnom nastavku filma “Tražen” pa je insistirala da njen lik umre na kraju filma. Reditelj nije bio spreman na to da se ona povuče i iz prvog filma pa je morao da pristane.

https://youtu.be/edpEspHOeVU

Semjuel L. Džekson, “Zmije u avionu”

Glumac je priznao da je prihvatio ulogu u filmu “Snakes on a Plane” (Zmije u avionu) isključivo jer mu je ime bilo smešno. Kad su naziv filma hteli da promene u “Pacific Air Flight 121”, Semjuel je postavio ultimatum: ili će film zadržati stari naziv ili će se snimiti bez njega.

https://youtu.be/y7-LHFxFS8o

Majk Majers “Šrek”

Majk Majers, koji je davao glas Šreku, u originalnom filmu je pri kraju snimanja odlučio da bi njegov lik trebalo da ima škotski naglasak kako bi se više razlikovao od ostalih likova koji su govorili standardnim engleskim. Kako ne bi ostali bez glavnog glasa u crtanom filmu, kompanija Drim vorks je morala da pristane i potroši pet miliona dolara (što je bilo 10 odsto ukupnog budžeta) kako bi se sve snimilo ispočetka.

Denzel Vošington “Slučaj pelikan”

Denzel Vošington nije hteo da njegov lik bude u romantičnom odnosu s likom koji tumači Džulija Roberts, jer je verovao da će uvrediti svoje fanove jer je ona belkinja. Reditelj je morao da se saglasi s njim jer je u Denzelovom ugovoru stajalo da neće raditi ništa što bi se protivilo njegovim uverenjima.

https://youtu.be/N7seUNbY1_w

Tom Kruz “Mumija”

Prema originalnom planu, Tom Kruz je trebalo da u filmu ima manje scena, ali ga je uznemirilo to što neće biti glavni lik pa je tražio da mu daju dodatne scene ili će otići sa snimanja. Morali su da mu udovolje.

Izvor. B92

Danas objavljeno

Nick Jonas i Priyanka Chopra dobili bebu uz pomoć surogat majke

Vanja A

Berluskoni se neće kandidovati za predsjednika

V.R.

Premijerka Novog Zelanda otkazala vjenčanje

V.R.

Ostavite komentar