Radnik koji se sukobio sa Strugarom: Rekao mi je da smrdim - BIGportal.ba
Ex Yu

Radnik koji se sukobio sa Strugarom: Rekao mi je da smrdim

Glumac Petar Strugar prijavio je juče da je fizički napadnut u Jakovu, na salašu čiji je zakupac. Rekao je da ga je pesnicom u glavu poslije rasprave udario radnik na salašu Ivan G., koji se sada oglasio i iznio svoju stranu priče.

“Prvo, nisam bio u alkoholisanom stanju, kako Petar kaže, to nije istina. I ja mogu da kažem sad da je on bio pijan, mogu da kažem šta hoću, je l’ to odmah znači da je stvarno taj neko pijan?”,  započeo je Ivan o spornoj situaciji sa Strugarom.

“Ja sam njemu prišao i rekao mu da pokupi konjski izmet koji nikad ne čisti i nalazi se svuda. Nema smisla da tako izgleda salaš. On se uhvatio za prepone i rekao mi: ‘Hoću, sutra malo'”, dodao je.

“Tu smo ušli u prepirku, on je nosio kacigu… Rekao sam mu da mora da se čisti, a on mi je poručio: ‘Smrdiš!’. Normalno, kad sam od pola 7 ujutru tu i radim. Desio se fizički kontakt, al’ kako je nosio kacigu sigurno nije mogao da ima ikakvu povredu. Glumac je, pa voli da glumi. Policija je posle umešana, dao sam izjavu, dao je i on. Sledi postupak”, zaključuje Ivan.

(Blic.rs)

Danas objavljeno

Preminuo Aki Rahimovski

Zeljka

Novaka snimili u Crnoj Gori, odlučio da se vrati u formu

Zeljka

ONA JE ZVIJEZDA U HOLIVUDU: Ovo je supruga Žarka Lauševića

Zeljka

Ostavite komentar