Radnica usluživala Remzija u restoranu - "Nisam ovo očekivala" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Radnica usluživala Remzija u restoranu – “Nisam ovo očekivala”

Brojne slavne ličnosti često dolaze u prestižne svetske restorane, pa za ljude koji tamo rade nije neuobičajeno da iz prve ruke svedoče ponašanjima tih slavnih osoba.

Portal BuzzFeed pitao je poslugu restorana da podele svoja iskustva i ispričaju o vremenu kada su imali prilike da usluže nekog od slavnih, a posebno zanimljivo otkriće bilo je ono o ponašanju najpoznatijeg šefa, Gordona Remzija.

“Uslužila sam Gordona Remzija u restoranu pre nekoliko godina. Bila sam jako zaljubljena u “MasterChef i Kitchen Nightmares”, a budući da sam bila velika obožavateljka, šef mi je zadao da se pobrinem za sto za kojim su sedeli Remzi i njegovo društvo. Bio je iznenađujuće fin, pristojan i šarmantan, a ostavio mi je i veliku napojnicu. Pogledao me u oči, nasmešio se i uz mig mi je rekao: “Hvala, ljubavi.” Rastopila sam se. Uvek me svi pitaju da li je bio bezobrazan ili glasan, ali to nije bio slučaj”, ispričala je jedna konobarica.

Slična iskustva sa slavnim osobama podelili su i drugi korisnici.

“Na mom poslednjem poslu Džordž i Amal Kluni su došli na večeru. Bili smo u gužvi te večeri, ali Kluni je bio najglasniji u prostoriji pa su, uprkos tome što je bio smešten u ćošku, svi oko njega znali da je on tu.”

“Uslužila sam Mašin Gan Kelija u VIP delu. Bio je stvarno sladak i seksi, nije se čak ni preterano trudio i dao je vrlo dobru napojnicu.”

Danas objavljeno

Džon Ledžend o prekidu prijateljstva s Kanjeom Vestom

Vanja A

Najupečatljiviji citati Karla Lagerfelda

Vanja A

Lov na blato: Grenland se topi, a bogataši umjesto katastrofe vide profit

Zeljka

Ostavite komentar