"Radim sve manje i manje... Holivud igra za mlađe muškarce!" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Radim sve manje i manje… Holivud igra za mlađe muškarce!”

Iako i danas važi za jednog od najprivlačnijih glumaca, Bred Pit je, u intervjuu za australijsko izdanje magazina GQ, rekao da se sve ređe pojavljuje u filmovima, jer je Holivud “igra za mlađe muškarce”.

Iako i danas važi za jednog od najprivlačnijih glumaca, Bred Pit je, u intervjuu za australijsko izdanje magazina GQ, rekao da se sve ređe pojavljuje u filmovima, jer je Holivud “igra za mlađe muškarce”.

Publika će Breda Pita uskoro moći da gleda u novom filmu Kventina Tarantina “Bilo jednom u Holivudu”, koji se bavi razvojem filmske industrije u 1969. godini.

“Nalazim se i iza kamera, na producentskoj strani i uživam puno u tom poslu”, rekao je 55-godišnji glumac, govoreći o projektima na kojima radi u okviru svoje producentske kuće “Plan B”.

“Ali radim sve manje i manje. Zaista verujem da je Holivud igra za mlađe muškarce. Ne kažem da nema dobrih uloga za starije, već jednostavno osećam da je sama igra takva, da teče prirodno. Postoji prirodna selekcija kao i za mnoge druge stvari”, objašnjava čuveni glumac.

Ipak, kaže da ga interesuje da vidi šta budućnost filma donosi i kakve će oblike dobiti.

“Zaista cenim striming platforme, jer smo zahvaljujući njima u mogućnosti da vidimo sve bolje i kvalitetnije projekte”, smatra on.

Kaže da veruje da u Holivudu ima mesta za sve, ali dodaje da postoji mogućnost i da je dinosaurus, a da toga nije svestan, prenosi N1.

Foto: Gettyimages / Gareth Cattermole

Bred Pit, koji je 2014. godine osvojio Oskara za produkciju filma “12 godina ropstva”, u Tarantinovom filmu glumi sa Leonardom Dikapriom sa kojim su mu se filmski putevi ukrstili tek posle tri decenije od poslednje saranje.

“Na neki način smo se u isto vreme pojavili. To je momak koji se zaista daje i trudi, zato je veoma zabavno biti u mogućnosti da sarađuješ sa glumcem takvog kalibra. A i on je veoma zabavan”, rekao je Pit.

On je kolegu pohvalio i pre premijere filma “Bilo jednom u Holivudu” na Kanskom festivalu, kada je istakao da bi voleo da ponovo sarađuje sa Dikaprijem.

“Bilo je veoma zabavno sa njim. To je ono kada znate da u sceni naspram sebe, sa druge strane stola imate najboljeg od najboljih. U tome ima i velikog olakšanja”, rekao je Pit.

Danas objavljeno

Jutjuber optužen da je namjerno srušio avion zbog pregleda

Vanja A

Adele u suzama odgodila nastupe u zadnji čas!

Vanja A

Šta se dešava sa tijelom ako se pretjerano znojite i u zimskim danima

Vanja A

Ostavite komentar