RADA NA OSUDI KOLEGA: "Plitka si, a karijeru gradiš u Bosni" - BIGportal.ba
Ex Yu

RADA NA OSUDI KOLEGA: “Plitka si, a karijeru gradiš u Bosni”

MIRA Škorić i Zorica Marković odgovorile mlađoj koleginici i posavetovali je da se dozove pameti

Iako mesecima unazad na svom zvaničnom Tviter nalogu nekada velika nada srpske estrade Rada Manojlović objavljuje i deli antivakserske stavove i propagira ideju da nema slobode i da smo svi robovi svetskih moćnika, ovih dana je otišla i korak dalje. Obraćanje u pisanoj formi na društvenoj mreži zamenila je javnim raspravama s predstavnicima sedme sile koji su po prvi put imali priliku da je pitaju i saznaju šta zaista misli o koronavirusu i situaciju u kojoj ceo svet egzistira pune dve godine.

Odgovori zgodne pevačice iz Četereža zbunili su novinare i veći deo javnosti, a iako je vikala i lagano gubila nerve, na kraju se ipak uplela u mrežu sopstvenog neznanja, pa je umesto teme vezane za koronu i vakcinaciju promenila ploču i naglasila da je ona zapravo samo protiv kovid propusnica, koje po njenom mišljenju krše slobodu. Ona je shodno ovom stavu i pre nekoliko nedelja najavila svoje nastupe po Bosni, naglasivši da tamo kovid sertifikat nije potreban i da je to trenutno jedina slobodna zemlja. S tim u vezi oglasile su se i Radine koleginice koje nemaju reči hvale za ponašanje Manojlovićeve.

– Zaista ne pratim njen rad, a o svemu tome sam se informisala u medijima. Ona je loš primer ljudima koji je prate, a ja stvarno nisam raspoložena za Radu Manojlović – kaže Mira Škorić, koja je usput prokomentarisala i Radinu opasku da se ne poznaju i da je Bosna jedina „slobodna zemlja“:

– Ne poznajem je i drago mi je zbog toga, a karijeru u budućnosti neka gradi u Bosni – poentirala je Mira.

Zorica Marković je šokirana ponašanjem mlađe koleginice i pita se šta joj je sve ovo trebalo?!

– Bože gospode, šta bi s onom finom devojkom, lepoticom i dobrom pevačicom? Mada, kad razmislim, u ovim ludim vremenima neko ode levo, neko desno, a neko u pi*ku materinu – kaže Zorica, i dodaje:

– Svako ima pravo da radi šta želi, ali kada je ceo svet u problemu, Rada svoje lično mišljenje treba da zadrži za sebe. Bilo koja vrsta huškanja u ovom trenutku nije pametna, posebno što nju vole mladi ljudi, a ona može negativno da utiče na njih. Kad vidim s čim se igra, pitam se da li je normalna?!
Markovićeva pak zaključuje da Manojlovićeva sve ovo radi isključivo zarad bitisanja u medijima.

– Ona dugo nema ni pesmu i hit, nije aktuelna i mislim da sve ovo radi iz marketinških razloga. Ona ipak ne zna da čovek može sam sebe da zajebe i toliko o njenoj pameti jer našoj branši je posebno važno da se sve vrati u normalu i da normalno rade klubovi, restorani i kafane. Za Radu ne postoji savet, ako stvarno misli i veruje u to što piše i govori, onda za nju nema pomoći i ja ostajem bez daljeg komentara, a narod koji je prati je plitak potok. Rada treba da gleda svoja posla – završila je Zorica svoje izlaganje.

Četerežanka međutim ne odustaje od svojih stavova i svojom poslednjom objavom na Instagramu je još jednom naglasila da isključivo ona govori istinu?!

Rado, ti si samo pevačica i zabavljačica, a ne imunolog i filozof egzistencijalista. Svako ima pravo na svoju istinu, ali niko nema pravo da sebe smatra merilom stvari. Korona brojke i broj umrlih iz dana u dan demantuju tvoje stavove i samo tvoju istinu.        

Manojlovićeva tvrdi da virus prenose svi, da vakcina ne štiti ljude od zaražavanja te da će ga svakako svi preležati, pre ili kasnije. Međutim, ne pominje činjenicu da vakcinisani prolaze bez teže kliničke slike, kao ni to da umiru pretežno oni koji nisu primili imunizaciju.

„Dragi moji, već duže vreme u medijima čitate razne neistine o meni i o mojim stavovima vezanim za vakcinaciju. Lagali su kako pozivam narod da se ne vakciniše, a istina je da uvek govorim samo u svoje ime, da sam za slobodu izbora, da svako ima pravo da sa svojim telom radi šta hoće, da bira kada i kako želi da se leči ili prima neki medicinski tretman. I naravno da sam protiv kovid propusnica, pošto virus prenose svi, tako da nema potrebe ni medicinski opravdanog razloga deliti i svađati ljude! Do sada se nisam obraćala niti demantovala svakakve gluposti, ali juče na snimanju emisije je situacija kulminirala i preterana je svaka mera. Ovo nije novinarstvo, ni posao medija! Ovaj medijski linč koji mesecima sprovode (zbog mog iznošenja istine koja ruši čitavu histeriju usmerenu ka obmani naroda) pokušaj je ubistva karaktera. U snimku vidite i nasilje uživo, a sledeće je šta? Da me i fizički napadnu? Kome se obratiti za zaštitu? Udruženja novinara, zaštite prava građana, zaštite žena? Šta vi mislite o ovome i ovakvom ponašanju novinara? Znači mi vaša podrška, hvala svima unapred i želim vam svako dobro, vaša Rada M“, napisala je ona ispod videa u kome daje intervju.

Danas objavljeno

Darko Lazić misteriozno nestao

Vanja A

Maja Šuput se prisjetila oca starom fotkom, ljudima za oko posebno zapeo jedan detalj

Vanja A

Severina oduševila neobičnom kombinacijom

Vanja A

Ostavite komentar