Rada Manojlović zbog jakih bolova primljena u bolnicu - BIGportal.ba
Ex Yu

Rada Manojlović zbog jakih bolova primljena u bolnicu

Pjevačica Rada Manojlović prethodne noći trpjela je nesnosne bolove, zbog čega je bila primorana da se javi ljekaru.

Poznato je da je Rada već imala povrede kičme, što i jeste razlog zbog kojeg je sinoć imala bolove i navodno preplakala celu noć.

“Povrijedila je kičmu dok je igrala stoni tenis i sada ponovo ide kod kiropraktičara kod kojeg je išla ranije kada se ukočila”, otkrio je izvor za Blic.

“Još tada ju je upozorio i rekao da pazi i ne pravi nagle pokrete, ali Rada ga nije poslušala. Zato sada odmara i ako se bude pridržavala njegovih uputstava sve će uskoro biti u najboljem redu”, dodao je izvor.

Rada je i ranije posjećivala kiropraktičara zbog bolova u kičmi, a tada je izjavila kako taman počne da se liječi i njeno stanje se popravi, ali joj se zbog ljenosti i neredovnih odlazaka kod lhekara bolovi često vraćaju.

“Problem imam samo što sam lenja za sve u životu, pa tako i kada je zdravlje u pitanju. Taman počnem malo da se lečim, krene dobro i ja prestanem. Doktor kaže moraš da dolaziš češće, a ne jednom u šest meseci, a ja se opustim i sama sebi kažem: ‘Dobro je, ne treba više da idem’ i pogrešim. Rana se nikada ne izleči dovoljno, već toliko da mogu da funkcinušem. Kod doktora ću morati češće da dolazim”, izjavila je ranije.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pjevačicom, ali do trenutka puštanja teksta nije odgovarala na naše pozive.

Danas objavljeno

Marinko Rokvić teško bolestan

Vanja A

Nepoznati detalji o Jeleni Rozgi: Ovog je popularnog pjevača ljubila u mladosti, a na jednom nastupu je pala u nesvijest

Vanja A

Nikola Rokvić pokazao čime se bavi i kako izgleda posle NAPORNOG TRENINGA!

Zeljka

Ostavite komentar