Rada Manojlović uhvatila Harisa u prevari?! Nastao haos! - BIGportal.ba
Ex Yu

Rada Manojlović uhvatila Harisa u prevari?! Nastao haos!

Nije mogao to da sakrije.

Radi Manojlović i Harisu Berkoviću veza je opet u krizi. Kako navodi “Kurir Stars”, pevačica je uhvatila dečka kako se dopisuje s jednom Bosankom, s kojom je ugovarao susret, da bi potom među njima nastao opšti haos.

Njihova svađa nije zaobišla komšije, koje su sve čule, pa je malo falilo da pozovu policiju kako bi smirile galamu. Srećom, do toga nije došlo jer je folkerka u dobrim odnosima sa susedima, koji su joj ovog puta progledali kroz prste.

– Rada je primetila da Haris poslednjih dana ne ispušta telefon iz ruku, što je u njoj izazvalo sumnju i nervozu. Sasvim slučajno naletela je baš u trenutku kada se dopisivao a nekom devojkom, pa nije mogao da se izvadi. Videla je komunikaciju i veoma se naljutila. Berković ništa nije obećavao toj devojci, ali je flertovao s njom preko poruka na razne načine. Ma bila je to klasična razonoda – otkriva izvor “Kurir Starsa” i dodaje da je pevačica pobesnela.

Rada Manojlović i Haris, Foto: Rajko Ristić/Alo!

– Povredilo ju je veoma. Iako je Rada sigurna u njegovu ljubav, zasmetalo joj je što pevač posvećuje pažnju drugim devojkama. Uvek se trudila da bude tolerantna, ali ovo ju je baš poremetilo. Počela je da viče, izgubila je kontrolu, govorili mu je sledeći put letiš iz stana, a Haris ju je smirivao. Jedan komšija im je pozvonio na vrata i opomenuo ih da se utišaju. Da nije prekinuo raspravu, verovatno bi Rada izbacila Harisa iz stana. Međutim, čim su došli sebi, seli su i porazgovarali kao pravi civilizovani ljudi – završava izvor.

Očigledno je pevački par rešio nesuglasice jer su nedavno zajedno viđeni u jednom tržnom centru.

Izvor: Alo

Danas objavljeno

Prvi susret oca i kćerke: Sergej Milinković Savić upoznao nasljednicu

Zeljka

Zdravko Čolić prvi put o nasljednicama: “Uvijek ću biti tu za njih”

Zeljka

Dragana o pomirenju sa Sekom: “Uvijek mi je smiješno u njenom društvu”

Zeljka

Ostavite komentar