Rada Manojlović tri sata kasnila na svoju svadbu! - BIGportal.ba
Ex Yu

Rada Manojlović tri sata kasnila na svoju svadbu!

Rada Manojlović i njen kolega Emir Đulovića na jednom salašu nadomak Novog Sada snimili su kadrove za spot za duetsku pjesmu “Svadba”. Folk pjevačica tri sata kasnila na svoju svadbu!

Na „Salašu 137“ nadomak Novog Sada se odvilo svadbeno veselje ovo dvoje popularnih folk pevača, a interesantno je da je režiser  spota imao jednu zamerku na račun Radinih pokreta koje pravi dok je kamera upaljena.

– Mogu li da te zamolim da ne zabacuješ i da ne diraš kosu toliko? – reagovao je režiser.

Poznato je da Rada često zabacuje kosu kada je na javnoj sceni, ali ovog puta joj je bilo savetovano da takve pokrete proredi. Njoj baš nije bilo svejedno što je dobila ovu kritiku, pa je reagovala rečima:

– Proredi ti to u montaži!

Iako joj nije bilo lako da se odrekne ove navike da dira kosu, Rada je ipak na kraju poslušala savet i ovakve pokrete je smanjila na minimum.

Prijatelji ove pevačice znaju da se šale da Rada Manojlović niti konzumira cigarete, niti alkohol, niti se drogira. Međutim, ima jednu naviku zbog koje je kod nekih na lošem glasu. Ona često kasni, bilo da su snimanja emisija ili u ovom slučaju snimanje spota.

Skoro tri sata je Rada kasnila na svoju “Svadbu” i ekipa koja je bila zadužena za snimanje spota je zbog toga bila i malo nervozna. Ali, pevačica je, kada se pojavila na salašu, brzo uspela da svojim osmehom popravi raspoloženje kod svih i snimanje je moglo da počne.

Danas objavljeno

Estrada će se dobro opariti za novogodišnju noć!

Vanja A

Jovana Jeremić izazvala lavinu komentara stajlingom

Vanja A

Splav počeo da tone tokom Giletovog nastupa

Vanja A

Ostavite komentar