4. Novembra 2019.

Rada Manojlović stigla u Beograd nakon priče o deportaciji: Pjevačica otkrila šta se zaista desilo u Švajcarskoj

Big Portal

Rada Manojlović vratila se u nedelju oko 14 časova, u Beograd iz Švajcarske nakon priče da će biti deportovana iz te zemlje. Popularna pevačica je rekla da joj nisu dozvolili da nastupa i da joj se ova situacija nije desila svih ovih 12 godina koliko je na estradi.

– Ne mogu da verujem da od 99 odsto, gde sam mogla da budem puštena, oni su izabrali onaj 1 procenat njihovog perfektnog zakona i odlučili da me bez ijedne greške za ovih 12 godina vrate, da ne održim nastup. Nije tačno da je deportacija, to je nešto mnogo ozbiljnije. Meni samo nije dozvoljeno da održim nastup. Ja sam najnormalnije izašla, prenoćila u hotelu i vratila se nazad. Bezveze… – rekla je Rada Manojlović za Telegraf i dodala:

– Zbog jednog dana zakašnjenja, i to ne naše greške, nego švajcarskog slavlja, Noći veštica, nama se stiglo sa danom zakašnjenja za Beograd to odobrenje gde mi nismo fizički mogli da u Beogradu da dobijemo taj pečat u pasoš. Ovo je bukvalno kao da te zaustavi policajac, ti voziš auto i nemaš vozačku dozvolu, zaboravio si je. On može da proveri u svom kompjuteru ili kod svog nadležnog ko si, šta si… – navela je Rada.

Foto: ATA Images

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare