Rada Manojlović priznala: Bankrotirala sam! - BIGportal.ba
Ex Yu

Rada Manojlović priznala: Bankrotirala sam!

Pjevačica je priznala da je samu sebe dovela do bankrota kako zbog novih pjesama u koje je uložila pozamašnu svotu novca

Pjevačica je priznala da je samu sebe dovela do bankrota kako zbog novih pjesama u koje je uložila pozamašnu svotu novca

Pevačica je priznala da je samu sebe dovela do bankrota kako zbog novih pesama u koje je uložila pozamašnu svotu novca, tako i zbog pogrešnih investicija o kojima nije želela da govori javno.

Snimam dve nove pesme, a uskoro će i spot biti gotov. Jednu pesmu mi radi Cobi, on je odličan. Nisam zbog njega bankrotirala nego zbog nekih drugih stvari. Tačno je da će me i ovaj projekat koštati kao svetog Petra kajgana, ali dobro, ne žalim pare, a očekujem i da će mi se vratiti uloženo. Dobre pesme nisu skupe iako se svi žale. Ako hoćeš dobre pesme, onda moraš dobro i da platiš – istakla je za Svet Rada.

Cobi mi peva prateće vokale, ali pesma nije duet. Svidela mi se pesma koju je uradio Nataši Bekvalac, pa sam poželela da uradi i meni. Odmah smo se dogovorili oko saradnje. Ja sam njega i ranije zvala, ali do sada nikako nismo uspevali da se uklopimo – zaključila je Manojlovićeva.

Danas objavljeno

Đole Đogani snimio dokumentarac o estradi devedesetih!

Vanja A

Tačka na brak: Razvode se Sale Tropiko i Jovana!

Vanja A

Nikad viđena fotografija porodice Džinović: Melinu nećete prepoznati

Vanja A

Ostavite komentar