Rada Manojlović priznala: Bankrotirala sam! - BIGportal.ba
Ex Yu

Rada Manojlović priznala: Bankrotirala sam!

Pjevačica je priznala da je samu sebe dovela do bankrota kako zbog novih pjesama u koje je uložila pozamašnu svotu novca

Pjevačica je priznala da je samu sebe dovela do bankrota kako zbog novih pjesama u koje je uložila pozamašnu svotu novca

Pevačica je priznala da je samu sebe dovela do bankrota kako zbog novih pesama u koje je uložila pozamašnu svotu novca, tako i zbog pogrešnih investicija o kojima nije želela da govori javno.

Snimam dve nove pesme, a uskoro će i spot biti gotov. Jednu pesmu mi radi Cobi, on je odličan. Nisam zbog njega bankrotirala nego zbog nekih drugih stvari. Tačno je da će me i ovaj projekat koštati kao svetog Petra kajgana, ali dobro, ne žalim pare, a očekujem i da će mi se vratiti uloženo. Dobre pesme nisu skupe iako se svi žale. Ako hoćeš dobre pesme, onda moraš dobro i da platiš – istakla je za Svet Rada.

Cobi mi peva prateće vokale, ali pesma nije duet. Svidela mi se pesma koju je uradio Nataši Bekvalac, pa sam poželela da uradi i meni. Odmah smo se dogovorili oko saradnje. Ja sam njega i ranije zvala, ali do sada nikako nismo uspevali da se uklopimo – zaključila je Manojlovićeva.

Danas objavljeno

Pjevač se pokajao i pozvao kompozitora, a on mu saopštio: “Prodata je!”

Zeljka

Koncert Slobodana Trkulje definitivno 30. maja: Jedan detalj obavezan

Zeljka

POSLIJE VIŠE OD GODINU DANA PAUZE Ova pjevačica probija led, i to pred 30.000 ljudi

Zeljka

Ostavite komentar