Rada Manojlović otkrila koja je jedina korekcija koju je imala - BIGportal.ba
Ex Yu

Rada Manojlović otkrila koja je jedina korekcija koju je imala

Iako zbog njenog savršenog izgleda mnogi sumnjaju da je pjevačica više puta išla pod nož, istina je da je da je čuvena Zvezda Granda promijenila samo jednu stvar, i to nakon razgovora s jednom koleginicom koju jako cijeni.

Kao i na stotine drugih kandidata, i Rada Manojlović je svojevremeno morala da istrpi strogi sud članova žirija Zvezda Granda.

Iako važi za jednu od najatraktivnijih mladih pjevačica, žiri spomenutog muzičkog talent šou-programa bio je surov prema Radi, te su joj predlagali raznorazne estetske korekcije.

https://www.instagram.com/p/Byb2emZlMV5/

– Meni nisu momci nalazili mane nego mediji. Baš se onako komentarisalo: Rado, ravna si kao daska, uvećaj grudi! Sredi nos, taj kljun! Bilo je raznoraznih zlonamjernih komentara, a tako nešto mi nikad nije rekao neko ko mi je blizak ili kome je stalo do mene.

 Za svaku djevojku na početku karijere, a posebno za mene koja sam sa sela došla u veliki grad, susresti se sa takvim naslovima je nešto što ti za trenutak zasmeta. Ipak, naišli su na pogrešnu jer kad proradi seljački inat – gotovo je. Ja sam neko ko je dokazao da je moguće napraviti karijeru i uz sve te nesavršenosti – ispričala je Manojlovićeva.

https://www.instagram.com/p/ByVeIDQFa9a/

 Jedina stvar koju sam uradila su zubi. Na to mi je Snežana Đurišić skrenula pažnju. Ja nisam željela da sredim zube, sve dok nisam sama pogledala snimke i vidjela da to na TV-u rogobatno izgleda. Poželjela sam da imam osmijeh Anđeline Džoli. Ali to je bila moja želja. Sve drugo što su mi govorili da nije lijepo, vidjela sam na snimcima i to mi ne smeta – zaključila je Rada.

https://www.instagram.com/p/BqRlL8VFZzo/

Puls
Foto: Instagram/printscreen

Danas objavljeno

Porodila se Bojana Ordinačev

Vanja A

Obožavam vašu kulturu i vaš narod

Vanja A

Biković: “Džoni govori srpski bolje od nekih mojih kolega”; Dep: “Zaposlio sam se ovdje na recepciji”

Zeljka

Ostavite komentar