1. Oktobra 2019.

Rada Manojlović otkrila koja je jedina korekcija koju je imala

Big Portal

Kao i na stotine drugih kandidata, i Rada Manojlović je svojevremeno morala da istrpi strogi sud članova žirija Zvezda Granda.

Iako važi za jednu od najatraktivnijih mladih pjevačica, žiri spomenutog muzičkog talent šou-programa bio je surov prema Radi, te su joj predlagali raznorazne estetske korekcije.

https://www.instagram.com/p/Byb2emZlMV5/

– Meni nisu momci nalazili mane nego mediji. Baš se onako komentarisalo: Rado, ravna si kao daska, uvećaj grudi! Sredi nos, taj kljun! Bilo je raznoraznih zlonamjernih komentara, a tako nešto mi nikad nije rekao neko ko mi je blizak ili kome je stalo do mene.

 Za svaku djevojku na početku karijere, a posebno za mene koja sam sa sela došla u veliki grad, susresti se sa takvim naslovima je nešto što ti za trenutak zasmeta. Ipak, naišli su na pogrešnu jer kad proradi seljački inat – gotovo je. Ja sam neko ko je dokazao da je moguće napraviti karijeru i uz sve te nesavršenosti – ispričala je Manojlovićeva.

https://www.instagram.com/p/ByVeIDQFa9a/

 Jedina stvar koju sam uradila su zubi. Na to mi je Snežana Đurišić skrenula pažnju. Ja nisam željela da sredim zube, sve dok nisam sama pogledala snimke i vidjela da to na TV-u rogobatno izgleda. Poželjela sam da imam osmijeh Anđeline Džoli. Ali to je bila moja želja. Sve drugo što su mi govorili da nije lijepo, vidjela sam na snimcima i to mi ne smeta – zaključila je Rada.

https://www.instagram.com/p/BqRlL8VFZzo/

Puls
Foto: Instagram/printscreen

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare