Rada Manojlović o pjevačici koja je slala Harisu eksplicitne fotografije - BIGportal.ba
Ex Yu

Rada Manojlović o pjevačici koja je slala Harisu eksplicitne fotografije

Jedna koleginica probala je da joj ukrade momka Harisa Berkovića, ali Rada nije dozvolila da ih ta situacija poremeti.

Rada Manojlović u igrici “Odgovaraj ili ogovaraj” morala je da otkrije ko je njena koleginica koja se nabacivala njenom dečku Harisu Berkoviću.

https://www.instagram.com/p/BygCynsF9cT/

Znaš koliko je imena, lete mi kao mušice u glavi. Haris jeste lijep, nije što je moj, i bilo bi glupo da mu ne prilaze, ali jeste glupo jer znaju da je zauzet. Ali izgleda da zbog toga postane još interesantniji. Pisalo se za mnogo njih, ima i dvije provjerene za koje sam ja svojim očima vidjela. Jedna je poznata i popularna, druga je poznata ali nije popularna (smijeh). Mi smo u super odnosima, zato što je moja taktika i politika “drži prijatelja blizu, neprijatelja još blize”. U poruci koju mu je poslala nije ništa pisalo… Nije bila obnažena skroz, vidjelo se sve što je trebalo da se vidi. Nisam tražila da obriše. To je iskočilo dok smo bili zajedno. Meni je to bilo zanimljivo, a sa druge strane čudan neki osjećaj. Ne znam da li sam ljubomorna, luda, da li da je zgromim ili šta. Ostalo je na tome, koliko ja znam. Objašnjeno je njoj sve lijepo, dotični joj je objasnio. Ona ne zna da ja znam”, rekla je Rada.

Ipak, nije željela javno u emisiji da kaže koja koleginica je u pitanju, ali je obećala Ognjenu Amidžiću da će mu reći nakon emisije.

Danas objavljeno

Prije sedam godina preminuo legendarni Monteno: Majko, za tebe sam Kemo, a za oca sam Monteno

Vanja A

Novak Đoković dobija orden Nikole Tesle: “Novi srpski genije”

Zeljka

Mnogi kažu da Biljana NEVJEROVATNO LIČI na Tanju

Zeljka

Ostavite komentar