Rada Manojlović gradi igralište za djecu u rodnom selu - BIGportal.ba
Ex Yu

Rada Manojlović gradi igralište za djecu u rodnom selu

Manojlovićeva riješila da preuredi svoje dvorište, pa je angažovala projektante

Otkako je postala pevačica, Rada Manojlović se iz rodnog sela Četereža preselila u Beograd, ali rodnu grudu nikad nije zaboravila. Štaviše, ona je u svom mestu na jugu Srbije pre tri godine sagradila kuću, a sada želi da ode korak dalje i napravi dečje igralište u dvorištu.

Ta investicija će da je košta, ni manje, a ni više, nego 15.000 evra. Izgradnja je planirana za leto sledeće godine.

Pevačica je projektantima dala da osmisle plan, a na zelenom prostoru ispred njenog doma da budu raspoređene kućice, ljuljaške, klackalice, penjalice, vrteške, tobogani, deo za mini sportske terene, urbani mobilijar, a pored trave, biće i sigurnosna podloga.

Radin brat Nenad Manojlović ima dvoje dece, a i ona želi da bude majka, pa će im igralište dobro doći da mališani imaju gde da se zabavljaju, a tu je i deda Rade, koji sa suprugom održava domaćinstvo. – Rada obožava svoje rodno selo.

Čim planira da gradi dečje igralište, to znači da će uskoro da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi. U svemu je podržavaju sestra, brat i tata, koji će i da joj pomognu u realizaciji ovog projekta – kaže naš izvor.

Izvor. Kurir

Danas objavljeno

SAHRANJEN AKI RAHIMOVSKI: Dirljivi stihovi uz fotografiju rasplakali mnoge, od pjevača se oprostila porodica i prijatelji

Vanja A

Marinko bi danas napunio 68 godina: Mare nedostaješ nam, poručili sinovi!

Vanja A

Željko Vasić “otvara” kafanu: Na repertoaru od Stinga do Silvane!

Vanja A

Ostavite komentar