27. Septembra 2021.

Racije tokom vikenda u Banjaluci: U lokalu zatečeno 11 pijanih maloljetnika

Big Portal

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić je rekla da je prilikom racije u jednom ugostiteljskom objektu, zatečeno 11 maloljetnka, kako konzumiraju alkohol, te su podvrgnuti ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, kojom prilikom je kod svih utvrđeno prisustvo alkohola.

– Takođe, u vezi sa tim su vlasniku i konobaru ugostiteljskog objekta uručeni prekršajni nalozi zbog točenja alkohola maloljetnim osobama. O svemu je obaviješten i Centar za socijalni rad Banjaluka, čiji radnicu su izašli na lice mjesta i preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti – pojasnila je Mučibabićeva.

U drugom ugostiteljskom objektu, uhapšen je M.M. zbog ometanja policijskih službenika u vršenju službene dužnosti.

– On je podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojne droge i alkohola u organizmu, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo amfetamin i prisustvo alkohola 1,33 g/kg. Uručena su dva prekršajna naloga radnicima ugostiteljskog objekta. Utvrđeno je i da su prekršene mjere Republičkog štaba za vanredne situacije o čemu je obaviještena Komunalna policija – istakla je Mučibabićeva.

Takođe, u dane vikenda je na području koje pokriva Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Banjaluka i Policijska stanica Prnjavor, sprovedena akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na prisustvo alkohola u organizmu kojom prilikom su iz saobraćaja isključena 33 pijana vozača.

SrpskaInfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare