Racija u poznatom banjalučkom kaficu: Policija pronašla nož i ekstazi - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Racija u poznatom banjalučkom kaficu: Policija pronašla nož i ekstazi

Prilikom racije u banjalučkom kafiću „Poslednja šansa“ policija je pronašla nož, a tom prilikom kažnjeni su i radnici lokala zbog služenja alkohola pijanim gostima, saznaje Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da tm prilikom racije legitimisali 102 osobe.

– Prilikom racije kod I.D. iz Banjaluke, pronađen je i oduzet nož, te je navedenom uručen prekršajni nalog. Takođe, D.B. i J.L. iz Banjaluke uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja „Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija“. Policija je alkotestirala D.B., kojom prilikom je utvrđeno da ima 1,82 g/kg alkohola u organizmu, dok je J.L. odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu – pojasnila je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Ona je dodala da su uručena četiri prekršajna naloga radnicima ugostiteljskog objekta zbog počinjenog prekršaja „Posluživanje alkoholom“.

U okviru ovih aktivnosti pronađena je određena količina tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „Ekstazi“. Zbog počinjenih krivičnih djela i prekršaja u dane vikenda uhapšeno je 45 osoba.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

U tranzitu kroz Sloveniju do goriva ipak bez kovid potvrde

M.

Policija otkrila nasad marihuane u blizini Trebinja

M.

Ove zemlje žive normalno, kao da nema korone

M.

Ostavite komentar