4. Marta 2021.

Putuju po svijetu na nesvakidašnji način – potpuno goli

Big Portal

Plesački i emotivni par Silke Muis i Kieran Šanon su zajedno obišli svet, a svoje avanture sa putovanja pokazuju fotografijama na kojima kao nudisti poziraju ispred poznatih znamenitosti i onih mesta koja im privuku pažnju.

A njihove fotografije egzotičnije su od samih destinacija.

Foto: Profimedia

Profesionalna plesačica iz Genta u Belgiji upoznala je profesionalnog plesača iz Glazgova u Škotskoj, dok je u januaru 2018. radila za plesnu kompaniju u Španiji. Odmah se zaljubivši, par je odlučio da kada se njihov godišnji ugovor sa plesnom kompanijom završi, zajedno istraže svet.

Foto: Profimedia

U maju 2019. godine, par je započeo avanturu i putovao preko Azije čitavu godinu – počev od Indije, pre nego što je krenuo preko Vijetnama, Kambodže i Laosa.

Par je uronio u nudističke vode tako što bi se obnažili i odlazili na kupanje kad god bi naišli na vodopad. Uživajući u ovom osećaju slobode, Kieran i Silke su odlučili da je to nešto što žele da dokumentuju i podele sa svojim sledbenicima na mreži.

Foto: Profimedia

Nakon objavljivanja prve gole slike, shvatili su da njihovi obožavaoci vole umetnički izraz i “telesnu pozitivu” prikazanu na njihovim fotografijama.

Kieran i Silke odlučili su da svake nedelje objavljuju po jednu fotografiju na svojoj Instagram stranici.

Foto: Profimedia

Od tada im mnogi poručuju da je njihovo samopouzdanje “inspirativno”.

Par se zapravo nada da će njihova spremnost da pokaže svoja tela podstaći druge koji se bore sa sopstvenim samopouzdanjem.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare