Putovanje svemirom u „Diznijevom“ tematskom hotelu „Ratova zvijezda“ - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Putovanje svemirom u „Diznijevom“ tematskom hotelu „Ratova zvijezda“

Zvaničnici kompanije „Dizni“ objavili su nove detalje o tome kako će izgledati dugo očekivani tematski hotel „Ratova zvezda“ na Floridi.

„Ratovi zvezda: Galaktički zvezdani brod“ izgledaće kao dvodnevno putovanje koje će uvući posetioce u potpuno zaseban svet.

Jedino što će, umesto putovanja na visokim talasima, posetioci imati osećaj da su lansirani sa parkinga ispred „Volt Dizni vorlda“ na Floridi u svemirskom brodu „milionima milja iznad Zemlje“.

Kada se ukrcaju u svemirski brod, posetioci će postati deo priče u koju su uključeni drugi putnici, članovi posade i glumci obučeni u kostime Čubake ili imperijalnih vojnika.

Putnici će uživati u obilasku mosta na svemirskom brodu, gde će im biti objašnjeni navigacioni i odbrambeni sistem.

„Na različitim tačkama tokom dvodnevnog putovanja, oni će možda morati da se posluže znanjem koje su prikupili na svemirskom brodu“, rekla kreativna direktorka „Volt Dizni imedžineringa“, En Morou Džonson tokom prezentacije koja nije bila otvorena za snimanje i fotografisanje.

„Na brodu su likovi od kojih ćete mnoge možda sresti prvi put. U galaksiji su opasna vremena i morate da budete oprezni kada birate s kim ulazite u savez jer je vaš izbor bitan. Od vašeg izbora zavisi kako će se vaša priča razvijati“, objasnila je Džonsonova.

Prozori soba hotela u kojem će posetioci biti smešteni neće gledati na sunce Floride i palme, već na ekran koji pokazuje blistava svetla zvezda u beskrajnoj tami svemira.

Datum otvaranja još nije saopšten, niti su ustanovljene cene, ali s obzirom na to da jednodnevni boravak u „Magičnom kraljevstvu“ košta 125 dolara bez taksi, AP procenjuje da ovo iskustvo neće biti jeftino.

Detalji o hotelu su otkriveni u trenutku kada se „Volt Dizni vorld“ sprema da u četvrtak otvori tematsku „zemlju“ Ratova zvezda u parku „Diznijevih studija“ u Holivudu.

Skoro identičan park otvoren je ovog leta u Diznilendu u Kaliforniji.

Danas objavljeno

U Madridu otvorena soba za plakanje! (VIDEO)

Vanja A

Glumica se zaljubila tokom karantina, uslijedila je filmska priča

Vanja A

Navijačica zbog čijih pirsinga na grudima su svi odlijepili

Vanja A

Ostavite komentar