Putnici pretukli kontrolore GRAS-a - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Putnici pretukli kontrolore GRAS-a

Dvojica nepoznatih putnika sarajevskog gradskog prevoza danas su u poslijepodnevnim satima fizički napali revizore GRAS-a na autobuskom stajalištu kod kružnog toka na Ilidži.

Kako je saopšteno iz GRAS-a, trojica revizora napadnuti su dok su obavljali svoju službenu dužnost.

Tom prilikom, prema riječima očevidaca, revizorima inicijala Š. M., H. S. i D. M. nanesene su teže tjelesne povrede, izrazito vidne u predjelu glave i lica. Oni su nakon napada smješteni na Kliniku urgentne medicine na sarajevskoj klinici gdje im se ukazuje ljekarska pomoć i vrše medicinske pretrage.

“U autobusu koji je saobraćao na relaciji Vlakovo- Ilidža revizori su zatekli putnika bez karte i zahtijevali od njega da kupi kartu, a što je on, nakon negodovanja, i učinio. Odmah nakon što su vozilo napustili revizori, to su učinila i dvojica putnika koji su potom fizički nasrnuli na revizore i nanijeli im niz tjelesnih povreda u predjelu glave, lica i grudnog koša. Na mjesto događaja pozvani su pripadnici Policijske uprave Ilidža koji su izvršili uviđaj, dok su napadači, u međuvremenu, pobjegli”, navodi se u saopštenju GRAS-a.

Iz preduzeća GRAS najoštrije osuđuju ovo gnusno djelo i pozivaju nadležne i institucije da što prije pronađu počinioce i kazne ih.

(klix)

Danas objavljeno

“Talibani zauzeli 50 od 370 okruga u Avganistanu”

M.

Veto Bugarske na pristupne pregovore Skoplja i Tirane

M.

“Priština ne treba da se plaši dijaloga sa Beogradom”

M.

Ostavite komentar