Putnici bili šokirani kad su shvatili ko se nalazi s njima u avionu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Putnici bili šokirani kad su shvatili ko se nalazi s njima u avionu

Svi su iznenađeni njegovom skromnošću, na društvenim mrežama porede ga s majkom.

Vojvoda od Saseksa boravio je ranije protekle sedmice u glavnom gradu Italije u kojem je prisustvovao dobrotvornom događaju na kojem su prikupljana novčana sredstva za obolele od HIV-a.

Novopečenog oca prepoznala je jedna putnica, koja je svoje iskustvo podelila na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

#NEW: Amy Garrick, a member in a Facebook group about travelling shared her experience after she stumbled upon Prince Harry yesterday during her flight from Rome to London.  She wrote: “I haven’t had anything worth sharing, but this morning leaving Rome I got up to use the bathroom and I had to wait.  As I’m standing there, I look over and see a guy who looks like Prince Harry. And he has a wedding ring on and looks very tired. The guy next to him looks like security and is glaring at me. Finally my brain clicks and I realize, it is Prince Harry on the way back to London from Rome.  He was at a polo tournament. He politely smiled and said hi when he realized I knew who he was. I tried to get a photo as he got off the plane. I didn’t want to harass him and felt bad taking one, but it isn’t every day you see him! He thanked the first class crew and pilot before getting off the plane :)”

A post shared by Harry and Meghan (@harrysmeghan) on

“Učinilo mi se da čovek koji sedi blizu mene liči na princa Harija. Primetila sam da izgleda umorno i da ima burmu na ruci. Učinilo mi se da čovek koji sedi pored njega izgleda kao neki telohranitelj. Kada sam malo bolje pogledala, shvatila sam da je to zapravo on”, rekla je ona.

Kaže i da je on primetio da ga je možda prepoznala i da se nasmejao i rekao joj: “Zdravo”.

Mnogi su na društvenim mrežama komentarisali koliko je Hari skroman pošto je izabrao da putuje komercijalnim letom i poredili ga sa njegovom majkom princezom Dajanom.

Danas objavljeno

Zlatni retriver oborio Guinness svjetski rekord za najviše teniskih loptica u ustima

Vanja A

Britney Spears poručila svojoj porodici: Povrijedili ste me i želim pravdu

Vanja A

Zbog ovih stvari u nekim zemljama bi mogli biti kažnjeni!

Vanja A

Ostavite komentar