Putnica šokirala prisutne na aerodromu: Nosila samo kupaći i masku - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Putnica šokirala prisutne na aerodromu: Nosila samo kupaći i masku

Na jednoj Instagram stranici, objavljen je snimak plavokose putnice kako šeta kroz neidentifikovani aerodrom u SAD-u obučena samo u maslinasto zeleni kupaći kostim.

“Kada imate zabavu u bazenu u podne i let avio – kompanije Spirit Airlines za ulazak u 16 ​​sati”, stoji u naslovu na viralnom videu, koji je kasno u četvrtak objavljen na Instagramu.

“Barem nosi masku”, piše u opisu ispod posta na Instagramu, koji je već prikupio skoro 8.000 pregleda.

Američka Savezna uprava za vazduhoplovstvo donela je odluku da svi putnici stariji od dve godine moraju da nose maske dok su na bilo kom američkom aerodromu i na svim letovima – zakon koji će postojati najmanje do 18. januara 2022.

Pravilo FAA produženo je u avgustu, a putnici koji ga prekrše mogu da budu kažnjeni od 250 do 1.500 dolara.

Iako iz videa nije jasno da li se oskudno obučena putnica definitivno ukrcala na let Spirit Airlinesa,međutim, američka aviokompanija postala je zabavna za korisnike društvenih medija, koji često objavljuju ekscentrične aktivnosti na letovima Spirit-a.

“Gostu neće biti dozvoljeno da se ukrca u avion ili će od njega biti potrebno da napusti avion ako je nag … bos ili neadekvatno odeven, ili čija je odeća uvredljive prirode”, piše u pravilniku kompanije “Spirit Airlines of Carriage”, objavljenog ovog leta.

Danas objavljeno

Pjevač se rastao od djevojke četiri mjeseca nakon rođenja njihovog djeteta

Zeljka

Najomraženija preljubnica uživa u ljubavi, ali i provocira atraktivnim slikama na Instagramu

Zeljka

Voditelju Andersonu Kuperu majka ponudila da rodi njegovo dijete

Zeljka

Ostavite komentar