Putnica odglumila da joj je loše zbog boljeg sjedišta u avionu - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Putnica odglumila da joj je loše zbog boljeg sjedišta u avionu

Putnica koja se tokom leta pretvarala da ima zdravstvenih problema kako bi dobila bolje sedište, svojim glumatanjem naterala je pilota na prisilno sletanje.

Neimenovana putnica letela je iz floridske Pensakole prema Majamiju, te se za vreme leta osoblju požalila da ima problema s disanjem, objavila je policijska uprava Pensakole.

Ali, plan joj se izjalovio, a i stvari su se zakomplikovale jer je pilot odlučio da zatraži prisilno sletanje zbog hitnog slučaja te je “krenuo” natrag u Pensakolu.

Svi su putnici po sletanju evakuisani, uključujući i putnicu koja je izmislila zdravstveni problem kako bi se dokopala boljeg mesta, kazao je portparol policije.

Službeni izveštaj American Airlinesa glasi: U petak, 29. novemba, let 3508 kompanije American Eagle vraćen je na aerodrom u Pensakli zbog putnice koja je zatražila lekarsku pomoć. Avion je poleteo u 5.43 i sleteo nazad u Pensakolu u 6.26 ujutro. Svi su se putnici normalno iskrcali kroz glavna vrata aviona. Putnicu koja se žalila na otežano disanje odveli su policija i medicinsko osoblje, a avion je bez nje poleteo ponovo u 7.41″.

Putnica je u pritvoru u skladu sa zakonom države Floride koji omogućuje zadržavanje u zatvoru osoba s mentalnim poteškoćama tokom 72 sata, ako se ustanovi da su zanemarene ili da mogu naškoditi sebi i drugima.

Izvor: N1/Hina

Danas objavljeno

Mnoge iznenadio: Dečko Megan Foks objasnio zašto nosi kapljicu njene krvi oko vrata

Zeljka

Preživjela brodolom: Tri nedelje bez hrane i vode

Zeljka

Zavela princa i za to DNEVNO PRIMA PLATU OD 4.500 EVRA: Oko nje samo svila i kadifa, a ovo su svi detalji

Zeljka

Ostavite komentar