Putin se vakciniše, ne želi prenos događaja - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Putin se vakciniše, ne želi prenos događaja

Ruski predsjednik Vladimir Putin će se vakcinisati protiv virusa korona do kraja dana, vjerovatno u večernjim časovima, a taj događaj neće biti prenošen jer on to ne želi, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov

Peskov je odbio da kaže koju će tačno vakcinu Putin primiti i naglasio da je potvrđena efikasnost i bezbjednost sve tri vakcine koje su registrovane u Rusiji.

“Svjesno ćemo se uzdržati od toga da kažemo koju će Putin primiti. Sve tri ruske vakcine su apsolutno bezbjedne. One su veoma dobre, bezbjedne i efikasne”, rekao je portparol Kremlja.

Peskov je odbio da kaže da li će se Putin vakcinisati na radnom mjestu ili u specijalnom centru za vakcinaciju, prenio je “Sputnjik”.

“Predsjednik provodi veliki dio svog radnog vremena na događajima, u razgovorima, na sastancima o vakcinaciji, proizvodnji vakcina i sličnom. Predsjednik čini mnogo u promovisanju vakcina. Kada je riječ o snimanju vakcinisanja, on to nikada nije podržavao, on to ne voli”, rekao je Peskov.

Danas objavljeno

Protest zbog ubistva djevojčice: “Svi samo obrađuju papire, a mog deteta nema”

M.

Svijetu prijeti nuklearno uništenje? “Putin se ne šali”

M.

Američki general priznao: Za relativno malu sumu smo dobili da se Ukrajinci umjesto nas bore i ginu u ratu protiv Rusije!

M.

Ostavite komentar