22. Decembra 2021.

Putin pisao Vučiću

Big Portal

Ruski ambasador uručio je pismo ruskog predsjednika Vladimira Putina sa čestitkama povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika.

“Naši nedavni pregovori u Sočiju su u punoj mjeri potvrdili čvrstinu strateškog partnerstva Rusije i Srbije i dozvolili da zacrtamo nove perspektive uzajamno korisne saradnje u više pravaca. Računam na nastavak konstruktivnog dijaloga sa Vama i prisnog zajedničkog rada na aktuelnim pitanjima bilateralne, regionalne i medjunarodne agende. To odgovara temeljnim interesima naših bratskih naroda i doprinosi obezbjedjenju stabilnosti i bezbjednosti na evropskom kontinentu. Želim Vama, Vašoj porodici i najbližima dobro zdravlje, uspjeh i blagostanje, a svim gradjanima Srbije – mir i prosperitet”, navodi se u čestitki predsjednika Putina predsjedniku Vučiću.

Zahvalivši na pismu, Vučić je još jednom izrazio zahvalnost Putinu na toplom dočeku u Sočiju i prijateljskim razgovorima, koje su tom prilikom vodili.

Vučić i Bocan-Harčenko su i ovom prilikom razmotrili napredak bilateralne saradnje u različitim oblastima, saopštila je pres služba predsjednika Srbije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare