Put Lepe Lukić bio je trnovit, a ovo je njena priča o prekidu trudnoće i životu bez nasljednika - BIGportal.ba
Ex Yu

Put Lepe Lukić bio je trnovit, a ovo je njena priča o prekidu trudnoće i životu bez nasljednika

Lepa Lukić (81), čuvena pevačica narodne muzike, u mladosti je imala abortus, a nakon toga želela je da ima naslednike, ali joj je želja ostala neostvarena.

“To je bilo pre više od 55 godina. Bila je to rana trudnoća, dete nije bilo praktično ni začeto kada sam ja abortirala. Mnoge to urade pa imaju po petoro, šestoro dece”,kazala je ona.

Navela je da nije znala da će to da se završi ovako.

“Ne znam i nikada neću saznati da li je taj abortus uticao na to da više nemam dece. Nije mi to niko rekao”, svojevremeno je govorila o bolnoj temi, koju inače izbegava.

Rekla je da je tada imala 25 godina i da joj nije bilo vreme da rađa decu jer je htela karijeru.

“Normalno je da budem uspešna pa da stvaram porodicu. Onda se desilo to i nisam znala šta će da usledi”, kazala je pevačica, pa dodala:

“Ja sam kasnije operisala i neke prirasline na materici, ali nikada više nisam uspela da zatrudnim. Čak su mi produvavali jajovode, ali sada više ništa nije ni važno jer ja nemam decu. Takva je sudbina, pomirila sam se s njom”.

Lepa je u više navrata pričala da je u Beograd da peva došla sa sela, bosa, bez novca, ali sa ogromnom ambicijom da uspe u životu, prenosi “Blic”.

Danas objavljeno

Dragana slavi rođendan, čestitke stižu sa svih strana!

Vanja A

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Vanja A

Milica Pavlović sanjala Novaka: “Nije hteo da mi da autogram”

Vanja A

Ostavite komentar